-
Hyper crushHej . Szukam piosenki która ma pewnie już z 12 lat. I wiem że ...
-
Powtarzające się "Papa" polski rapCześć! Szukam piosenki, która miała w sobie słowa powtarzające się PA PA. Nie jest to B.R.O. ...
-
Pomocy Mordeczki MojeSIEMANKO KOCHANI SZUKAM PIOSENKI KIEDYŚ LATAŁA PO KLUBACH KOLEŚ COŚ TAM GADA NIE WIEM COŚ ...
-
Czy ktoś wie moze co to za kawałekStary z przed chyba 20 lat kawałek który znalazłem na zmęczonej kasecie magnetofonowej. Nie ...
-
Stary Hip hop z przełomu lat 2000 /2001Kiedyś słyszałem taki kawałek rapowy na kasecie tekst był mniej więcej taki : Refren: "Ja jestem ...
-
Piosenka z insta story Milesa KaneWie ktoś może jaka piosenka była do wczoraj na insta story Milesa Kane? Pamiętam że ...
-
Muzyka z reklamy SHREKA TVN7Pilnie, co leci w tle ? [tvn7.pl]
-
Co to za utwór z radia?Pamiętam, że często to leciało w radiu jako na czasie ale nigdy nie mogłem dojść ...
-
Jak nazywa sie ta piosenkanie moge znalezc nazwy piosenki z tego filmiku dokładnie 5:20 ([youtube.com]
-
Ratunku :)Witam Ostatnia szansa w Was poszukuje piosenki która była grana albo przeboje dwójki albo wideoteka ...
-
Stara, znana muzyka z filmów[youtu.be] 7:08
-
Piosenka z reklamy sklepu odzieżowego. Tańcząca paraHej. Szukam piosenki, a nawet samej reklamy, w której pewna para (ubrana na biało - ...
-
ManieczkiCzy ktoś zna tytuł i wykonawcę
-
Dosyć Stara PiosenkaChodzi mi po głowie piosenka, po angielsku, śpiewa kobieta i mężczyzna. Melodycznie jest straasznie podobna ...
-
Muzyka z filmu Spielberga (?)Wydaję mi się, że jest to muzyka z jakiegoś filmu Spielberga, ale nie jestem pewien ...
-
Ktoś coś? Pomożecie ? Jest tu jakiś geniusz bo walczę 3 dzień?Szukam utworu 2-go na tej składance ok. 2 min.Link poniżej. [youtu.be] -
-
Zna ktoś tytuł tego fragmentu?Jakość jest dość słaba z racji tego że nagrywałem to z kasety. Żadna wyszukiwarka nie ...
-
Nuta ze Spiżu KatowiceKojarzy może ktoś co ta nuta? Grane w Spiżu w Katowicach jakiś czas temu.
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki to był rap niewiele pamiętam, o chłopaku który trenował na siłowni, intensywnie i ...
-
piosenka słuchana przed latyWitam, szukam pewnej piosenki. Jest ona w języku rosyjskim lecz refreny są po angielsku (występują ...
-
LOVE SHINE! Pomóżcie!Kochani, nie mogę się ogarnąć kto śpiewa piosenkę która chodzi mi po głowie od kilku ...
-
Schulmädchen lub podobnie? VivaCześć, Kojarzy ktoś niemiecką piosenkę, która kiedyś leciała na Vivie, a która miała refren Schulmädchen właśnie? ...
-
Piosenka z programu ,,Co się słucha'' z Eska TVPoszukuję rosyjskiej piosenki, której słuchała jakaś dziewczyna. Piosenka ta leciała we wrześniowy (lub jeszcze w ...
-
Szukam piosenki z radia o której nic nie wiemWitam,szukam piosenki z radia (nie, nie wiem jaka stacja ale 12.10 .2020 godzina około 10 ...
-
Co to za muzyka?Muzyka pojawiła sie w filmikach u Scifun'a