-
Od 15 lat szukam nazwy piosenki - pomożecie ?Szukam nazwy piosenki / teledysku który leciał na kanale muzycznym VIVA w latach najprawdopodobniej 1998 ...
-
Jaki to dokładny tytuł?Witam, poszukuję piosenki. Wiem że w tytule jest Yellow, nie jest to jednak: - Coldplay yellow, - ...
-
Teledysk ze starszym PanemW teledysku starszy Pan w płaszczu z walizką wysiada z pociągu, w ręce ma jakąś ...
-
Muzyka z reklamy[m.youtube.com] Jak ktoś zna te nute niech sie odezwie w komentarzu
-
shazam nie ogarnia ,pomocyWitam Panowie i Panie znacie ten track z tego set'a 33,37min i jeszcze jeden 42min,pomóżcie ...
-
Piosenka ok 10 lat temuNa początku grały skrzypce bez słow, a potem piosenkarka śpiewała jakiś kawałek chyba popowy nie ...
-
Klip B&W, piosenka o odejściu/śmierci ojcaCześć Wszystkim! Szukam polskiego utworu którego słuchałam przed laty (3-7 lat, nie pamietam dokładnie). Klip ...
-
Jaka to piosenka?Fajny utwór dance'owy, który usłyszałem w pizzerii, niestety Shazam go nie rozpoznał. W refrenie słychać ...
-
muzyka jak zawszecześć muzyka z 2:50min bardzo mnie zainteresowała ktoś zna [youtube.com]
-
Piosenka usłyszana w RumuniiSzukam piosenki usłyszanej latem w Rumunii w Baia Mare. Wiem o niej niewiele. Śpiewał raczej ...
-
UtwórWitam też szukam i szukam utworu z reklamy nie pamiętam do końca co było reklamowane ...
-
Piosenka z lat 90, duet facet około 40 i kobieta.Cześć! Tym razem poszukuję piosenki z dzieciństwa (początek lat 90), którą pamiętam głównie po teledysku ...
-
Piosenka z Top ModelOdcinek 6
-
BŁAGAM! Oszaleję jak nie znajdę!Piosenka była popularna jakieś 8-12 miesięcy temu. Bardzo młoda wokalistka z blond włosami, bardzo szczupła ...
-
Szukam dwóch utworów - już od 3-ch nocy nie śpię - nie daje mi to spokoju.Oba kawałki są raczej z gatunku dance i są raczej z przedziału lat 2000 - ...
-
Chłopaki do wzięciaLeciało 'A ty bądź moją naj naj naj...'
-
Z jakiej nuty jest ta melodia??Napiszcie proszę z jakiej jest to nuty [youtu.be]
-
co to za muzykacześć w padłem na piosenkę [youtube.com] z góry dziękuję za pomoc
-
Utwór z setuCześć. Mam pytanie o utwór z setu poniżej: [youtube.com] Zaczyna się od 3:20. Z góry dzięki za ...
-
Znana piosenka z radiaPiosenka śpiewana przez mężczyznę, czasem słyszę ją w radio ale nie zdążyłam nagrać, wczoraj gdy ...
-
Piosenka z najnowszej reklamy intimisiWitam, poszukuje piosenki z najnowszej reklamy intimisi która leci w TV od niedawna
-
Kojarzy ktoś może?Szukam piosenki która leciała ostatnio na Eska TV Piosenka brzmieniem przypomina lata 70 , 80 może ...
-
Kto jest wykonawcą tego hitu ?Kto jest wykonawcą tego hitu ? [youtube.com]
-
Co to za nutka?[ulub.pl] szukam 1 nutki i 2 :)
-
Muzyka lektroniczna z filmu 365 dnidzien dobry, poszukuje rozpaczliwie piosenki, utworu instrumentalnego z filmu 365 dni, nie ma go na ...