-
Co to za muzykaCo to za nuta?
-
Jaka to muzykaOd 0:00 do 3:10 [youtube.com]
-
Coś jak house, progressive house, styl AviciiSzukam nagrania z 61 minuty, może ktoś zna bo wokal bardzo popularny [www116.zippyshare.com]
-
Poszukuję zagranicznej starej piosenkiCo to za piosenka:
-
Piosenka z serialu ,, Spadkobiercy ''Witam. Poszukuje piosenki która leci w serialu ,, spadkobiercy '' zawsze gdy zaczyna się ,, ...
-
Muzyka w tle gala Genesis!Witam prosiłbym o tytuł początkowego utworu który leci w tle przez pierwsze 30 sekund bardzo ...
-
co to za utwór od około 12minutyWitam Co to za utwór od 11:45 minuty? Nigdzie nie mogę znaleźć. Pozdrawiam i Dziekuje [youtube.com]
-
Voice of Poland Bitwy odc.3Hej, proszę o pomoc co to za kawałek w tle leci na tym filmiku ?
-
muzyka w tle The Voice of Poland 2Jak nazywa się ta piosenka (taki mix) w tle na początku pierwszego odcinka The voice ...
-
Milla JovovichProszę o pomoc w odszukaniu piosenki sprzed kilku lat. W teledysku zamiast zwykłego teledysku były ...
-
Bardzo Mi ZależyWitam, poszukuję tytułów i wykonwaców danej części tzw. mixu. Bardzo Porszę o Pomoc postawię flaszkę ...
-
szukam nazwy piosenki w tlewitam szukam piosenki ktora leci w tle, jest bardzo znana lecz niestety nie pamietam jak ...
-
WindaHej. Jest to dość stara piosenka ale jedyne co pamiętam to teledysk. Była tam całująca ...
-
remix z ytbył to remix trwający od 30 do 40 minut polskiego dja jedyne co pamietam to ...
-
W teledysku śmierć huśta się na huśtawce dookoła jest śnieg.Witam szukam teledysku śmierć huśta się na huśtawce dookoła jest śnieg.
-
Co to za utwórCo to za utwór z 6 minuty [megawrzuta.pl]
-
Szukam nazwy piosenkiWitam, szukam nazwy piosenki w której piosenkarz śpiewa a w tle tego teledysku dziewczyna tanczy ...
-
Co to za piosenka ?Witam. Mam sobie kasetę jak na filmie (nie sugrować się wydawnictwem "Laser Music", przejżałem wszystkie ...
-
Co to za piosenka ?Bardzo prosze o pomoc :D Carrioner zanucił ją w 25:40 ale nik nie nspiał co ...
-
Piosenka z najnowszej reklamy Orange.Czy ktoś może rozpoznaje piosenkę z tej reklamy? [youtube.com] Czy to jakaś ich autorska? Proszę ...
-
Piosenka rokowa po angielsku przedział 2000-2007Cześć, kojarzy ktoś może piosnkę gdzie w teledysku gra zespół rockowy(po angielsku) i półnagie kobiety myją ...
-
2 Stare/Oldschoolowe piosenkiSiemanko, Mój znajomy pamięta fragmenty tekstów 2 piosenek, które usłyszał z płyty, kilkanaście lat temu. Jeśli ...
-
W teledysku dziewczynka i chłopczyk udają dorosłychPiosenka anglojęzyczna. Głównymi bohaterami teledysku są dziewczynka i chłopczyk o kręconych włoskach około 7-10 lat. ...
-
Piosenka ze zwiastunu serialu "Górscy Ratownicy"Witam! Szukam tytułu piosenki ze zwiastunu 12 sezonu serialu "Górscy Ratownicy". Załączam plik z tym ...
-
Teledysk z kobietą idącą drogą usłaną kwiatami z jej sukniPamiętam teledysk sprzed 12-15 lat, w którym kobieta wykonującą utwór szła dróżką, która była zrobiona ...