-
Filmik Zakrzewa jakie piosenkiCześć wpadły mi w ucho piosenki z filmiku na YouTubie. Chodzi dokładnie o piosenki od ...
-
Polskie techno z początków lat 2000?Szukam jakiegoś kawałka ze starej płyty, której już nie posiadam od lat. Mocne techno w stylu ...
-
muzyka z filmikuSzukam tytułu piosenki, która leci między 1:45 a 2:15 na filmiku. Ktoś coś? Z góry ...
-
Szukam tytułów piosenekTak jak w tytule pytania, szukam 2 tytułów piosenek z YT. Chodzi o utwory 0:00-1:20 ...
-
Ścieżka 03.mp3Według danych z pliku: 1981 Rok Wydawca Calcio Utwór w załączniku - prawdopodobnie wyciągnięty z jakiejś płyty CD
-
muzyka z Trójki pomocy!Cześć! W dzisiejszej audycji "Trzecia strona księżyca" w radiowej Trójce usłyszałam coś, co bardzo wpadło mi ...
-
Multi instrumentCzy kojarzy ktoś teledysk... chlopak gra w mieście na multi instrumencie. Nie pamietam ani tytułu ...
-
Nutka z radiaWitam. Znalazłby ktoś tytuł tej piosenki? Usłyszałem ją w radiu, a nie potrafię jej znaleźć. ...
-
Poszukuję Muzyki Z "Auta - Odcinek Specjalny" "Japoński Złomek" :)Chodzi mi o odcinek specjalny Car toons czyli "Auta" a polski tytuł odcinka to "Japoński ...
-
Muzyka z Auta: Bujdy na Resorach - Japoński Złomek 1:10.Muzyka z tej bajki. Proszę o podanie tytułu. 1:10
-
❗Szukam piosenki❗ "mamma mia" mamma ria"? ❗Szukam takiej piosenki. Śpiewa to kobieta. Piosenka raczej z tych nowszych. W piosence słychać ...
-
Piosenka z tiktokaWitajcie, szukam oryginału [youtu.be] Z góry dziękuję za pomoc:)
-
Voice of Poland edycja 11 Bitwa na głosy 31.10.2020Czy rozpoznaje ktoś utwór w tle podczas ogłoszenie decyzji Michała Szpaka 01:34:06 po występie Anny ...
-
Lata 70[youtu.be] Czy ktoś jest w stanie zidentyfikować nutkę w ok. 10 sec?
-
Co to za nutka?[youtube.com] 10:50 szukam tej wersji Pigułki
-
Bardzo znana piosenka, znam teledyskCześć, pamiętam teledysk w którym kobieta była zdradzana przez starszego mężczyznę, i postanowiła go zamordować. ...
-
Piosenka TechnoWitam jak w opisie poszukuję tytułu piosenki z gatunku Techno/Dance. Z góry dzięki.
-
Zna ktoś te melodyjki z tego fragmemtuCzy zna ktoś te kawałki w owym fragmencie? Pozdrawiam
-
Jaka to muzyka[youtube.com]
-
Szukam piosenki z mixawitam szukam piosenki z tego mixa minuta 28:31 [youtube.com]
-
wykonawca piosenki!!!hej szukam wykonawcę i tytuł piosenki polski rap i hiszpański refren lekka letnia nuta ???ktoś ...
-
Muzka z filmikówCześć, zna ktoś muzykę z tych dwóch filmików? Z góry dzięki [youtu.be] [youtu.be]
-
"I Tylko Popiół Z Naszych Gniazd...rozwieje Wiatr"Witam, Poszukuję piosenki z lat 80-tych, wówczas w któreś wakacje często leciała w radio, pamiętam tylko ...
-
NOWE Rosyjskie piosenkiOd czasu do czasu ktos z uzytkownikow prosi o cos nowego z muzyki Rosyjskiej. Moze ...
-
Muzyka chyba ze Śniadania na plutonieNie jestem pewna czy to z tego filmu. Scena: transwestyta ubrany w boa stoi na ...