-
Piosenka z MTV 90sSzukam piosenki z reklamy na MTV 90s w przejściu między piosenkami "Na na na na ...
-
Pytanie do znawców muzyki klasycznej - jaki to utwór?Pod koniec tego odcinka facet gra na fortepianie [youtube.com]
-
Teledysk, a piosenkaCześć, widziałem teledysk , piosenka angielskojęzyczna, dwóch kolesi w kapeluszach przemierza sobie rozdroża po jakiejś ...
-
poszukiwany tytuł piosenkiCÓRKA ostatnio nuci pod nosem "la la la la bi la ran" albo ...
-
Tytuł piosenkiWitam. Zdaję sobie sprawę, że raczej nie odnajdę tej piosenki, ale spróbuję zapytać. Kiedyś przypadkowo ...
-
Proszę pomóżcie!Grane na gitarze, ale potrzebuję tytuły.
-
Co to za numerWitam, pytanko co to za utwór podpięty w załączniku :) ? Ten urywek to ...
-
Piosenka z Eurowizji 2006-2012Nie wiem, na której Eurowizji dokładnie to było i jaki kraj, ale brzmiało to: 'Szegerap, szegerym' Suck ...
-
Piosenka w stylu daft punk, future funk, kobiecy wokalHej, usłyszałem piosenkę w stylu daft punk, future funk, kobiecy wokal po auto tune, melodia ...
-
Co to za utwór z outra przed Tonite - We run the nite? Minuta 31:14 do 31:25Przed Tonite - We run the nite? Minuta 31:14 do 31:25 [youtube.com]
-
Jak się nazywają te dwie piosenki?Grane na gitarze, ale potrzebuję tytuły.
-
Piosenka zaczynająca się od "tonight" kobietaNa początku z łatwością można usłyszeć perkusje i prawie jednocześnie wchodzi głos kobiety - wydaje ...
-
Co to za piosenkaWitam, ostatni w pracy wpadła mi w ucho piosenka... pamiętam tylko refren - eoo eaa ...
-
Popularny Teledysk Eski 2016/17 Kobieta w krótkich ciemnych włosach i niebieskim swetrze.Pomocy! Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie piosenka, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. ...
-
Czy ktoś kojarzy taki teledysk?Cześć! Około 15 lat temu zobaczyłem w telewizji teledysk, którego do dzisiaj nie udało mi ...
-
Bassline[m.youtube.com] 57:18 "Faithless preacher or mean motherfucking servant of God"
-
Piosenka z instagramaKojarzy ktoś tytuł tej piosenki? [youtube.com]
-
Piosenka z Eska TVSzukam piosenki z programu miejska lista 16 października 2020 około 16:40. Na końcu teledysku są ...
-
Piosenka na wstępie jednego odcinka animeNie mogę znaleźć piosenki z tego odcinka ktoś wie, co to jest? Link do tego ...
-
Czy ktoś zna tytuł tej piosenkiCzy zna ktoś tą nutę będę wdzięczna jak ktoś zna.
-
Piosenka z pierwszego sezonu Warsaw ShoreHej! Wpadła mi w ucho piosenka z pierwszego sezonu Warsaw Shore. Niestety żadna apka wyszukująca ...
-
Piosenka polska, teledysk w stylu lat 80Szukam piosenki, którą widziałam ostatnio na eska tv w jakims programie o disco polo. Dwóch ...
-
Jak nazywa się ta piosenka?Nigdzie nie mogę znaleźć tytułu tej piosenki :( [youtube.com]
-
Nigdzie nie moge znalezcWitam wszystkich Szukam tytulu piosenki ktora jest zamieszczona w filmiku moze akurat ktos zna zaczyna ...
-
Piosenka z radiaWitam. Szukam piosenki bodajże z lat 80. Leci ona często na radiu Vox FM. Na ...