-
Muzyka z Planety PoznańZna ktoś tytuł itp..
-
Poszukuje remixu kryzysowej narzeczonejTak jak w tytule
-
Puszukuje piosenki z 13 sezonu Warsaw Shore odcinek 6Witam Poszukuje piosenki z 13 sezonu warsaw shore z 6 odcinka minuta około 2:00 Jest to ...
-
Tytuł piosenkiWitam, dość nietypowy problem, ponieważ zawsze sobie znajduję tytuły lecz ten kompletnie wyleciał mi z ...
-
Polski dance lata 90Wielka, wielka prośba. Chodzą za mna dwa kawałki polskiego dance. 1. Słowa " tak naturalnie ...
-
Szukam wykonawcy z kasety z czasów dzieciństwaProszę o pomoc w odnalezieniu uzywam z kasety magnetofonowej a wykonawcy tego utworu nawet shazam ...
-
Jaka to muzyka?[youtube.com] zna ktos? jak zna ktos to niech odpowie :)
-
Stary dzwonek na telefonJak się nazywa ten dzwonek na telefon? Szukam jego nazwy od dłuższego czasu.
-
Muzyka ze sklepuPonawiam Pytanie i prośbę. Jeżeli ktoś kiedykolwiek słyszał i wie co to za utwór proszę ...
-
Co to może być za piosenka z telefonu Sony Ericsson?Cześć. Nie wiecie może kto śpiewa tą piosenkę? [m.youtube.com] Tekst: I wanna be where you ...
-
Szukam piosenki/teledysku polskiego z lat 90Szukam polskiej piosenki z teledyskiem z póżniejszych lat 90 (może 1997, 1998, 1999). Nie pamiętam ...
-
Szukam tytulu piosenki/melodii z nagrania. Zgrane z tasmy magnetofonowej z dziecinstwa.Jest to stare nagranie zgrane jeszcze z tasmy magnetofonowej. Pamietam go z dziecinstwa i usiluje ...
-
Szukam piosenki z tego filmu z 2:17Szukam piosenki z 2:17 tego filmu: [youtu.be]
-
Utwór ze skrótów wyścigów DTM w Eleven SportsZna ktoś może ten utwór? Shazam i różne inne strony/aplikacje do rozpoznawania utworów wymiękają.
-
Piosenka rapWitam niedawno na youtubie słuchałem pewnej piosenki jedyne rzeczy jakie pamietam to ze byl to ...
-
Jaka to muzyka?[youtube.com]
-
Nie mogę znaleść muzyki z końca pewnego filmiku na YTZałącznik do strony: - [youtube.com] To się zaczyna w minucie 3:10 Było by miło gdyby ktoś potrafiłby ...
-
Muzyka z gry przeglądarkowej[pl.y8.com]
-
2 piosenki, które siedzą z głowie :)Wielka, wielka prośba. Chodzą za mna dwa kawałki polskiego dance. 1. Słowa " tak naturalnie ...
-
El OasisWitajcie. Czy ktoś z Was mógłby pomoc mi zidentyfikować piosenkę z serialu? Chodzi o 5 ...
-
Piosenka, śpiewa duet, o miłości?Cześć! Od kilku dni w głowie siedzi mi jakąś piosenka która słuchałem baaardzo danwi temu. ...
-
Rodzinka.pl | wolny utwórWitajcie, Jakiś czas temu napotkałem w serialu Rodzinka.pl świetny utwór, niestety zapomniałem wykonawcy i tytułu. Mianowicie, ...
-
Piosenka z instagramowego filmikaCześć, czy ktoś z Was wie co to za muzyka na tych filmikach? Domyślam się, że ...
-
nazwa remixu piosenki Modern TalkingJak w tytule. Kto jest autorem tego remixu
-
Piosenka, którą słyszałem w taksówceSzukam piosenki, która słyszałem dziś w taksówce, między godziną 10:20, a 10:50, nie wiem czy ...