-
oryginał bez przeróbkiWitam, poszukuje tej nutki bez GACHI przeróbki :) [clips.twitch.tv] dzięki
-
teledysk na plazyszukam teledysku na plazy (albo piaszczystym terenie) bardzo sloneczny. Tancerze ubrani cali na bialo i ...
-
Pytanie do znawców muzyki klasycznej - jaki to utwór?Jaki utwór gra ten siwy mężczyzna na fortepianie na tym filmiku - zaczyna dokładnie w ...
-
Tytuł utworu z filmiku po słowach Grzegorza Braunautwór zaczyna się w 7 sekundzie i tekst jest chyba taki "naszych słów nie stało ...
-
Anglojęzyczna piosenkaW tym najwyższym momencie nucenia, wokalista lub wokalistka śpiewa AHH AHH. Głos mi przypomina bardzo ...
-
Co to za nuta? Pomocy!Orientuje się ktoś może co to za nuta z tego filmiku?? Chodzi o nutę która ...
-
I should be so Lucky po polskuSzukam piosenki z lat 80 po polsku na tę samą melodię co I should be ...
-
Polska piosenka, czarno-białyteledysk, marsz/ protest, śpiewa facetPoszukuję Polskiej piosenki którą śpiewa facet, ma czarno-biały teledysk na którym są elementy marszu/protestu. Piosenka ...
-
Jaka to muzyka1:17 [youtu.be]
-
Wyzwanie: "Whirlpool W Collection - zestaw innowacyjnych urządzeń do zabudowy"Cześć! Próbuję odnaleźć nazwę piosenki z ostatniej reklamy Whirlpool W Collection link na YT do reklamy: [youtube.com] Pomożecie? ;)
-
Jaka to muzyka1:03 [youtube.com]
-
Pop, wakacje 2020, potrzebna pomoc.Cześć, poszukuje piosenki którą śpiewałem na wakacjach 2020 wiele razy, niestety nie wiem za dużo ...
-
zna ktos nazwe piosenki? minuta 5:06siema szukam nazwy bardzo znanej elektronicznej nuty, jej fragment leci tu: [youtube.com] ...
-
Co to za nuta z filmu Sala Samobójców.Co to za nuta. Dodam że w OST jej nie ma wymienionej. [youtu.be]
-
Czeska(?) piosenka puszczana w radiu Park FM.Poszukuję czeskiej(?) piosenki zasłyszanej dwa tygodnie z rzędu przejazdem przez Śląsk w radiu Park FM. ...
-
Muzyka z Facebooka[fb.watch] Od 1:17 do 1:27, bardzo bym prosiła o rozpoznanie melodii. Próbowałam przez aplikacje Shazam oraz ...
-
Piosenka z drugiej połowy lat 90.Witam, od kilku lat szukam piosenki, którą pamiętam z Radia Parada. Była ona puszczana w wakacje ...
-
Nutka do odnalezienia.Witam. Potrzebuję tytułu do tego skrawka z mixu. Dzięki za pomoc.
-
Tytuł PiosenkiPoszukuję tytułu tej piosenki. Tym razem są to prawdopodobnie lata 2000 a rodzaj muzyki techno ...
-
ROSYJSKI POP 20 lat temuNie wiem, czy ten temat muzyczny moze interesowac kogokolwiek we wspolczsnej Polsce, ale sprobuje. Tak ...
-
muzykacześć wiecie co to za ciekawa muzyka leci w tym filmie [youtube.com]
-
Piosenka co spiewa La RevolucionSiema jest z tego seta na 19 min. [youtu.be]
-
Piosenka z poplisty rmf fm wiosna/lato 2020Siema szukam piosenki w której w tekście były słowa ooo i folling down śpiewała kobieta ...
-
Piosenka z Voice of Poland odc.2 BitewPo występie Julianny i Bartosza kiedy wypowiadał się Afromental leciała w tle taka piosenka na ...
-
Tytuł UtworuPoszukuję tytuł tej piosenki. Jest to piosenka z gatunku Euro-dance a do tej piosenki był ...