-
Szukam piosenki z tego nagraniaSzukam piosenki z tego nagrania
-
Szukam piosenkiSprzed dziesięciu lat lub więcej, a jej słowa były mniej więcej takie: 'i o, i ...
-
kołysanka pozytywkaczy ktoś może zna oryginalną melodię, którą mam przetworzoną jako kołysankę w pozytywce? Będę wdzięczna ...
-
Witam. Szukam piosenki w ktorej refrenie leciało słowo underdogDokladnie to polska piosenka , chyba polski rap , gosc jakby spiewal do laski ze ...
-
Kolysanka z musicalu PR3Witajcie, w trojce sluszalem utwor, kolysanke z musicalu. Refren brzmi "sweet sonny boy spij synku ...
-
piosenka z teledyskiemdzień dobry, poszukuję pewnej piosenki. W teledysku toczą się równolegle losy dwóch osób- kobiety i ...
-
szukam teledysku dość staryHej, chodzi mi pewien teledysk po głowie, nie znam nazwy piosenki niestety. Facet był przed wystawą ...
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka?
-
Piosenka w teledyskiem tanecznymSzukam piosenki ktora byla dosc popularna i czesto polecana na YT w 2019 roku. Piosenka ...
-
Fińska Polka. Jaki tytuł?Ten utwór to cover ładnej, skocznej fińskiej "Polki". Nie wiem kto wykonuje oryginał, melodia ludowa, ...
-
Muzyka z nagraniaMam słabej jakości nagranie, niestety nikt nie kojarzy tego utworu, również programy do wyszukiwania nie ...
-
piosenka z trailera american factory fuyaoPoszukuje nazwy utworu z poniższego linku. piosenka zaczyna sie od 1:30 [youtu.be] dzieki
-
Piosenka ukraińska ?witam, szukam jednej piosenki od roku chyba, nie trafilam jeszcze na wasz profil bo wczesniej ...
-
Vis a vis UwięzioneSzukam piosenki co Saray śpiewała do owcy podczas terapii w pierwszym sezonie 6 odcinek proszee
-
Piosenka Z Serialu Wiedźmy Praga,praga Tu Sie...Poszukuje tej piosenki od dłuższego czasu prosze o podanie strony na której moge ja znaleśc ...
-
Muzyka z reklamy WedlaTak jak w opisie szukam Piosenki z Najnowszej reklamy Wedla liczę na Pomoc :)
-
utwór o gitarzeostatnio był teledysk w POLO TV. szedł sobie gość w białej koszulce polo miał typowy ...
-
dance lata 90 - kto wie - wysyłam browaradance lata 90 - kto wie - wysyłam browara - wystarczy link youtube soundcloud discogogs ...
-
dance lata 90 - ko wie - wysyłam browaradance lata 90 - ko wie - wysyłam browara
-
Rolnik szuka żony :)Witam wszystkich. Oczywiście nie chodzi mi o piosenkę z czołówki, ale o melodię w odcinku ...
-
Szukam piosenki z Polo TVSzukam piosenki z 6 listopada około 14:50, kolejna piosenką była Freestyle & Toca Bass - ...
-
nie znanecześć przypadkowo wpadłem na tą piosenkę i nie mogę znaleźć jej nigdzie niżej jest ...
-
Różowa noc program potrzebny tytuł piosenkiRatujcie muszę wiedzieć co to za nuta leci zawsze na poczatku jak zaczyna się różowa ...
-
Muzyka jakiej nie pamiętamSiema. Szukam piosenki z 5-10 lat wstecz. W teledysku był mężczyzna który podczas gry w ...
-
tytul muzyki od 9:18[youtube.com]