-
Jaka to muzyka/czy cos0:43 [youtu.be] i 1:40
-
Proszę o tytułChodzi o pierwszą piosenkę. [youtube.com]
-
Piosenka z TikTokaCześć, Znajoma pokazywała mi tego całego TikToka i w pewnym momencie zaczęła lecieć piosenka jedyne co ...
-
Szukam muzyki z tej transmisjiSzukam muzyki z tej transmisji z 20:24 minuty [sport.tvp.pl]
-
Teledysk w cyrku lub teatrze, laska na scenieBłagam pomóżcie! Słuchałam tego gdzieś w latach 2008-2010, pamiętam tylko że śpiewała laska, klimat trochę ...
-
szukam dość starej piosenkiszukam pewnej starej piosenki, sądzę że gdzieś końcówka lat 80 początek 90. kojarzę,że była dość znana, ...
-
Cover- wykonawca?Witam, poszukuje piosenki z nagrania, podejrzewam że to cover, dlatego aplikacje do rozpoznawania muzyki nie ...
-
Piosenka remix wastedPoszukuję piosenki, gdzie na początku mężczyzna coś śpiewa a po pewnym czasie drugi zaczyna nucić ...
-
piosenka hip hop z wstawką starej piosenkiWitam, poszukuję piosenki hip-hopowej, w której była wstawka starej piosenki. Pamiętam tylko tyle, że wstawkę ...
-
Piosenki podobne do początku Elvenking - SilversealSzukam piosenek szczególnie podobnych do pierwszych 20 sekund tej piosenki: [m.youtube.com] Kojerzy mi się jakaś ...
-
Co to za muzyka, piosenka z zapowiedzi?Hejka, od kilku dni szukam tytułu muzyki, bądź piosenki z filmu Seobok. Całkiem możliwe, że ...
-
zapomniana nazwaSzukam polskiego rapu wykonawcy najprawdopodobniej Abradab lub innego polskiego rapera. Jedyne co pamiętam to w ...
-
Szukam tego utworu z nagraniaSzukam tej muzyki z nagrania
-
Piosenka z dziewczyną idącą przez miastoWitam, szukam piosenki gdzie dziewczyna w ciemnych włosach idzie przez miasto i tańczy i śpiewa. ...
-
Co to za utwór , mem z InstagramaSiemka dysponuje filmikiem jakiś dzieciak udaje że kieruje obok stojący samochód po czym jest klip ...
-
zna ktoś nazwę nutki w tle od 3:00 do 3:30 ?[youtube.com]
-
Piosenka z teledyskiemSzukam nazwy anglojęzycznej piosenki, na której teledysku jest pokazana domówka grupki starszych osób. Wszystko dzieje ...
-
Piosenka podobna do Elvenking - SilversealSzukam piosenki podobnej do [m.youtube.com] Chodzi mi o gitarę po 2 minucie.
-
Piosenka z lat 80tychSiemka! Mam trudne zadanie, ale może ktoś skojarzy. :) Poszukuję piosenki z lat 80 tych, ...
-
Proszs pomocySzukam starej piosenki chyba skandynawskiej. W teledysku chłopak grał w gre typu mmo i siedział ...
-
Potrafi ktoś rozpoznać?Tak jak w tytule, co to za remix Despacito?
-
Magiczna melodia, fantasy, bardzo spokojnaPierwsze sekundy (do 4s) zgadzają się z melodią w Fateful Reunion, lecz śpiew stawał się ...
-
Teledysk ze zniszczonym miastemPoszukuję teledysku, w którym jedna z ostatnich scen pokazuje mężczyznę w średnim wieku, znajdującego się ...
-
PiosenkaSzukam tytułu i wykonawcy pioseki z serialu Kidnapped ,pol.:Uprowadzeni , z 9tego odcinka około 13min42sek. ...
-
Coś podobnego do MariannyZna ktoś piosenkę, śpiewa tam dziewczyna coś w stylu "ubieram się jak menel" i coś ...