-
Spokojny utwór w stylu house?Część, słyszałem ta piosenkę kiedyś w jakiś radiowęźle, prawdopodobnie w naleśnikarni Manekin. Udało mi się ...
-
chyba europejski zespół niszowy, miał teledysk chyba komputerowo robiony, tańczyli faceci jak w ZIKR... ZIKR czyli taniec męski w kółku do rytmu na cześć allaha, ale to nie ...
-
Zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
Piosenka z dzieciństwaA szła ona jakoś tak: 'Ulala kam si kam si kam...'
-
Szukam 3 piosenek z strażnika Teksasu[youtu.be] Pierwsza od 0:05 śpiewa kobieta melodia podobna do piosenek congi, ai no corrida lub prove ...
-
co to za cuntryhej co to za muzyka od 3:10 chyba cantry ale [youtube.com] z góry dzięki
-
Co to za nuta???Poszukuję tytułu piosenki której nie mogę sobie przypomnieć. Teledysk wygląda tak, że dziewczyna tańczy(głównie ruszają ...
-
102 dalmatyńczyki chic le freak czyj to remixSzukam remixu le freak [youtu.be]
-
Duży w maluchu - muzyka w tle - trudne[youtube.com] Czy uda sie komus rozpoznac utwor lecacy w tle ?
-
Szukam piosenki...a właściwie to wideoclipu. Nie pamiętam żadnego słowa, ani wykonawcy. Jedyne co utkwiło w pamięci ...
-
Jaki to utwór w tle?Witam, poszukuję nazwy utworu który leci w tle (a nie tytułu śpiewanej piosenki). Kojarzę ją lecz ...
-
muzyka z reklamy mokate cappuccino 2020Hej, spodobała mi się piosenka z reklamy mokate cappuccino 2020. Niestety pod filmem na youtube ...
-
Muzyka w stylu American PieWitam. Szukam piosenki w stylu offspring/sum 41/blink 182 czyli zespołów które muzykę pod American Pie ...
-
piosenka z reklamy majonezu kieleckiego:)czy ktoś wie, co to za piosenka? [youtube.com]
-
Szukam wykonawcy piosenek dla dzieci i młodzieży z lat 80-90Witam. Szukam wykonawcy piosenki dla dzieci i młodzieży z kasety magnetofonowej. Pamiętam ze szkoły tekst ...
-
Tytuł i wykonawczyniklip tej zagranicznej wokalistki nagrywany jest w klasie szkolnej, gdzie towarzyszy je grupa taneczna, utwór ...
-
Melodia z pozytywkiWitajcie przyjaciele. Wędrując przez chińskie centrum handlowe natknąłem się na pozytywkę która gra bardzo ciekawą ...
-
Azjatka/Japonka śpiewa w operze/teatrze jest ciemnoUtwór jest po angielsku . Pada na nią światło reflektora w którym śpiewa, jest brunetką ...
-
Smutna piosenka anglojęzyczna, może ją kojarzycie?Hejka kojarzycie może taką piosenkę. (Niestety pamietam tylko teledysk oraz, że jest to smutna anglojęzyczna ...
-
zbiory muzykiKojarzy ktoś muzykę ze zbiorów Kindla Music? Leci ona w trudnych sprawach, dlaczego ja, na ...
-
Co to za piosenka ?Witam, proszę o pomoc. Na starej taśmie znalazłem o tą piosenkę, która jest bardzo fajna ...
-
Miłość jest wszystkimKto śpiewa te piosenke we filmie kobieta po polsku śpiewa na początku filmu ???
-
Reklama w Rock RadiuWitam. Sprawa dość nietypowa ale wierzę że zdołacie mi pomóc ;) często słucham rock radia w ...
-
co to takiegohej wiecie co to za nuta jest [youtube.com] z góry dzieki
-
Utwór z CastoramyWitajcie ostatnio usłyszałem pewien utwór w Castoramie byłem pod głośnikiem więc nagrałem 2 części na ...