-
piosenka w tle z filmiku EU MASTERS autorstwa Pauli Zawadzkiej[youtube.com] Z góry dziękuję.
-
Damski głos "you didn't even tried to hold my hand"Szukam piosenki śpiewanej damskim głosem, dość ciężkim, ale nadal wysokim. Piosenkę kojarzę z tiktoka jakiś ...
-
Muzyka z filmiku[youtube.com] Muzyka która leci w tle w momencie 3:11
-
Pierwowzór utworów Cypisa ,,Cała Polska wali w noska'' i ,,Cała Polska śpiewa z nami''Szukam utworu/utworów, z których Cypis czerpał melodię do ,,Cała Polska wali w noska'' i ,,Cała ...
-
Kaseta po dziadkuWitam. Mój dziadek miał w swym Matizie kasety z nagraniami piosenek typu nie wiem jakiego i ...
-
hip hop polski, z tego rokumam całkiem spory kawałek tekstu, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego utworu, szło to mniej ...
-
co to za nuta?kojarzy ktoś co to za kawałek??
-
Tytuł piosenki z intra[youtu.be] Witam jaka jest muzyka w intrze (0:00)? Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki za odpowiedź
-
Co to za muzyka?[youtu.be] [youtu.be] - muzyka co jest po intrze
-
Dj Noiserr Retro Rozpozna ktoś?Proszę o pomoc z tymi 3 utworami
-
Nagranie, chyba muzyka klasycznaUsłyszane w radio, wydaje mi się że to muzyka klasyczna Nucenie [drive.google.com]
-
Francuski Pop/dance z 2010 lub 2011?Szukam utworu który w tamtych latach często grany był w Esce, m.in słychac w nim ...
-
Zagraniczny utwór z KrakowemKilka lat temu (7 a może nawet 10) usłyszałam na MTV Two/MTV Rocks pewien utwór, ...
-
Szukam piosenki z tego nagraniaSzukam tej piosenki, kojarzy mi się z czymś w stylu afrykański: [drive.google.com]
-
Szukam muzyki po teledyskuTyp muzyki EDM/Elektroniczna rok coś około 2013 plus minus. W teledysku chodził gościu z głową zwierzaka ...
-
Jaki tytuł nosi ta rosyjska piosenka?Nagranie z POP radia, niestety nagrała się końcówka, ale może ktoś rozpozna. Z góry dziękuję!
-
Piosenka z ok. 2010 rokuJakiś czas temu usłyszałem piosenkę dziewczyna śpiewa (piszę tekst z pamięci pewny nie jestem) „im ...
-
Piosenka z teledyskiem z pikselamiPoszukuję piosenki której teledysk jest z pikselami. Są tam ludziki jeden ludzik jest DJem i ...
-
Jaki jest tytuł szybkiej piosenki?Witam :) Szukam tytułu piosenki. Śpiewa kobieta raczej czarnoskora. W refrenie jest la la ...
-
Potrzebuje pomocyWitam, potrzebuje pomocy w zidentyfikowaniu utworu z poniższego linka. Piosenka zaczyna się w 49:55. Chodzi ...
-
☹Jak nazywa się piosenka ze zwiastunu Naprzód?☹OD 1:37 [youtu.be] JAK NAZYWA SIĘ TA PIOSENKA W TLE od minuty 1:37 ? POMOŻE KTOŚ? ...
-
Szukam wykonawcy i tytułu piosenkiPiosenke śpiewa dziewczyna teledysk jest jak na śniegu bawią się małe niedźwiadki ale jest też ...
-
Piosenka z teledyskuSiemanko. Od dłuższego czasu poszukuje piosenki. Teledysk zaczyna się w taki sposób, że dwóch gości ...
-
Kto to wykonuje?To był jakiś festiwal muzyczny. Zapowiedź była Midi Max, ale szukałem tego zespołu i wydał ...
-
Piosenka z minuty 2:50Poszukuje piosenki z filmiku poniżej. Z góry dziękuje! [youtu.be]