-
Co to za piosenka z caldzedonii z 2015 rokuPiosenkę śpiewa kobieta po włosku lub po francusku głos przypomina Edith Piaf pomożesz znaleźć piosenkę [youtu.be]
-
Wie ktoś jak nazywa się ten numer?Potrzebuję tytuł tej piosenki, w linku załączam piosenkę do odsłuchu [hostuje.net] Dzięki za pomoc
-
Jaka to piosenka ???Jaki tytuł ma ta piosenka ??? Tę piosenkę śpiewają dwie osoby kobieta i mężczyzna : ...
-
Jak nazywa sie ten podkład muzyczny prosze o pomoc :)[facebook.com]
-
co to za piosenka z filmu córki prezydenta (first draguter)szukam od dawna fajnej nuty śpiewa facet bardzo cienkim głosem piosenka się kończy na scenie ...
-
Szukam piosenki, leci w tyle sklepu od około 3:32Szukam piosenki, która leci w sklepie w tle, słychać ją od 3:32. Piosenka na pewno ...
-
Piosenka b.podobna to tej poniżej[youtu.be] Szukam piosenki bardzo podobnej to tej wyżej ale inny refren. Piosenka ta której szukam prawdopodobnie ...
-
Tytuł utworu od 12:17 do 14:41Witam Czy zna ktoś tytuł utworu od 12:17 do 14:41 ? [youtube.com] Pozdrawiam
-
poszukuję wykonawcywitam. Poszukuję śpiewanej wersji piosenki Popcorn....brzmi na początku w ten sposób..some day,when the dreams come ...
-
Ktoś znajdzie?Leci od 14:08 ale ta babka zagłusza :> [m.youtube.com]
-
kto spiewapod tym niebem chcesz zyc pod tym niebem sniles swoje sny i choc blekit stracil blask ty nadziei ...
-
Co to za film i jaki tytuł ma ta piosenkaSzukam informacji na temat tego utworu: [youtube.com] Interesuje mnie przede wszystkim co to za film leci ...
-
Tytuł utworu od od 0:00 - 1:48Witam Czy ktoś zna tytuł utworu od 0:00 do 1:48 [youtube.com] Pozdrawiam
-
Poszukuję piosenki, do której pamiętam jedynie teledyskWiem tyle, że to jakaś popularna piosenka śpiewana po angielsku przez mężczyznę, która parę lat ...
-
Numery , głowy lalek ,psychol w króliczym strojuChyba każdy w młodości miał takie METALOPUNKOWOEMOROCKOWY etap xD więc może szukam zespołu dziwnego śpiewała ...
-
Tytuł PiosenkiNiedawno odkryłem piosenkę która prawdopodobnie po japońsku tylko nie potrafię przypomieć sobie jej tytułu. [youtube.com] ...
-
Klubowa nuta "F@&k off"Witam. Przedwczoraj usłyszałem w klubie fajna nutę. Jedyne słowa to F@&k off oraz czasem samo ...
-
Chris ReaWitam Poszukuję piosenki z dzieciństwa już kilka razy próbowałem jakoś ją odnaleźć i ...
-
szukam piosenki która zaczyna sie od 2:04h pomocy[youtube.com] Poszukuje nuteczki która rozpoczyna sie w 124 minucie tego secika prosze o pomoc
-
Nutka z radiaSiema, poszukałby ktoś tytułu tej nutki? Jedyne co wiem to to, że Shazam i inne ...
-
Jaki to utwórSzukam piosenki, gdzie w teledysku było trzech chlopakow i autor spiewał o swoim dziecinstwo, z ...
-
Szukam utworu eurodance 90s "Broken Heart"Poszukuję utworu eurodance najpewniej z lat 90, który ma w refrenie słowa "Broken heart" Od ...
-
Piosenka z dzieciństwaDuet mężczyzna, kobieta szybko śpiewała. Brzmiało to mniej więcej tak: This is your knife/life, this is ...
-
Piosenka pop wydana między 7 a 10 lat temu.Cześć, szukam piosenki o której wiem jedynie tyle, że śpiewała ją ruda wokalistka(ładna,atrakcyjna) chyba amerykańska, ...
-
Piosenka z reklamy McDonaldSiema co to za piosenka w tle? [youtu.be]