-
tytul muzyki od 13:44[youtube.com]
-
MUZYKA Z OCH KAROL 2 !poszukuję piosenki, która leci w ostatniej scenie 'och karol 2' ! Piotr Adamczyk robi striptiz, ...
-
Czy zna ktoś ten utwór?Witam Czy ktoś może przypomnieć mi nazwę zagranicznego utworu eurodance na bazie którego powstał ten utwór ...
-
Nutka do odnalezienia (kolejna).Siema. Mam trudne zadanie do zrealizowania. Poszukuję nutki z radia radioparty.pl (Kanał Trance) która była ...
-
Co to za piosenka ?Co to za kawałek. Często leci na RMF Maxx. Wydawało mi się, że go gdzieś ...
-
Piosenka z dzieciństwaMurzynek śpiewał: Eponger maciuciu, eponger maciuciu.
-
Szukam piosenki z nagraniaSzukam piosenki z tego nagrania [www64.zippyshare.com]
-
DriftWitam serdecznie!! Przedwczoraj na youtubie odtworzyła mi się reklama z teledyskiem zagranicznym,ekipa w kominiarkach rymowali ...
-
Polski rap sprzed 20 latSzukam utworu, który usłyszałam w wideo nagranym ok. 15-20 lat temu. Piosenka jest z radia, ...
-
Czy ktoś z Was kojarzy?Od kilku lat szukam piosenki niestety nie pamięta w ogóle słów ale na 100% śpiewała ...
-
Szukam teledysku i piosenkiWitam. W latach 90 widziałem taki teledysk: Babki z gołymi cyckami dzwonią przez telefon na plaży i ...
-
heya refrenjakie znacie piosenki z lat 70,80,90 z refrenem heya ...bo szukam piosenki i chyba jest ...
-
-
Co to za piosenka disco z lays swiateczneSzukam ostatnio piosenki spiewa facet głos podobny do roy orbisona spiewa i wan t you ...
-
Afrykańska(?) piosenka z lat 90-tych lub początku 2000Od kilku dni chodzi mi po głowie pewna piosenka. Wybaczcie ale znam jedynie jej refren ...
-
13 posterunek, niemiecka piosenkaCześć, może ktoś kojarzy co to jest za utwór z 38 odcinka "13 posterunku" zaczynający ...
-
Poszukuje piosenkiWitam wszystkich. Prosze o pomoc w zwiazku z jedna piosenka mojego dziecinstwa, mianowicie zaczyna sie ...
-
Teledysk czarno-biały, wahadła, dom z kominem, robakPoszukuję nazwy piosenki. Teledysk czarno-biały, śpiewa mężczyzna (mocne brzmienie), ale go nie widać. Obraz przesuwa ...
-
co to za muzyka w tle[youtube.com]
-
Piosenka o jaraniu z teledyskiem gdzie jacyś młodzi biegną ciągle po schodach na klatce schodowej wPiosenka o jaraniu z teledyskiem gdzie jacyś młodzi biegną ciągle po schodach na klatce schodowej ...
-
Pan Zygmunt z Siewierza.Chodzi mi o drugą piosenkę śpiewaną przez tego pana.Konkretnie od 1:54.Ten "standard jazzowy" jak to ...
-
Tytuł bitu[youtube.com] Chciałbym zapytać czy ktoś może rozpoznaje bit którego użyli nasi wspaniali aktorzy w swoim hot16challange, ...
-
tytul muzyki od 21:03[swordartonline.wbijam.pl] ktos zna moze tytul muzyki od 21:03 ?
-
PomocySzukam piosenki. Leciała w angielskim radio. Spokojna, śpiewana przez kobiete. Nie jestem pewna co do ...
-
jakaś nuta coś w stylu louisa armstronga w reklamie herbapolszukam piosenki od dawna brzmi jak piosenka louisa armstronga lub mieczysława fogga [youtube.com]