-
Walc dla zakochanych - szukam piosenkiWitam, poszukuje piosenki z dawnych lat ktora często leciała w telewizyjnym koncercie życzeń. "To jest walc ...
-
Jaka to piosenka?To jej słowa. each scar the bears tells its own tales of vanity and deception rain ...
-
muzyka z Eska tvmuzyka z Eska tv,dziewczyna związała dwóch chłopaków sznurem na krześle i zaczęła tańczyć przed nimi ...
-
co to za dzwonek?co to za dzwonek?
-
Znam tylko słowa piosenki pomożecie ?!Piosenka leciała na Eska TV rok temu pamiętam tylko jakieś słowa które śpiewała hiszpanka DEOMAMAMAMA ...
-
witam wie ktos jak nazywa sie piosenka na końcu odcinków warsaw shore w 14 sezonie?witam wie ktos jak nazywa sie piosenka na końcu odcinków warsaw shore w 14 sezonie?
-
Piosenka z reklamy Renault 2020 listopadCiekawi mnie piosenka z reklamy Renault 2020 listopad a może już październik, nie mogę znaleźć.
-
zna ktos? 5:15[youtube.com] 5:15 ktos zna?
-
Piosenka z Cyberpunk2077Witam serdecznie poszukuję pewnej piosenki która odbywa sie podczas walki w grze Cyberpunk udało mi ...
-
Zna ktoś tytuł kawalka PunkRockowej kapeli I WANT YOUwitam poszukuje tytułu piosenki punkrockowej której słowa leciały tak : Ela byla najładniejsza w klasie,całowała sie ...
-
Co to za piosenka ?Kiedyś z 10-11 lat temu grali to na RMF Maxx jak dobrze pamiętam. Nie mam ...
-
Warsaw shore sezon 12 odcinek 2Czy ktoś może mi podać tytuł piosenki która leci w tle w 6 minucie odcinka, ...
-
Jaki to tytuł piosenki z filmu lub gryWitam szukam tej piosenki zanuciłem ją może ktoś zna tytuł
-
Audi e-tronKtoś poratuje? [bing.com]
-
Szukam wykonawcySzukam teledysku z pierwszej połowy '00. Zespół skandynawski, a może z krajów bałtyckich (Estonia?). Wokalista ...
-
Poszukuję piosenki rop/popHejcia, jak w temacie poszukuję piosenki, był to (pop/rap). Ostatni raz słyszałem ją kilka dobrych ...
-
Utwór z gatunku hands up, hard trance, 2006-2007Szukam nazwy utworu z linku youtube z czasu 45 sekundy, może ktoś zna i pomoże. ...
-
Afrykańska Piosenka - Połowa Lat 90.Szukam tytułu utworu (ew. wykonawcy) - wykonywanego jakby w którymś z afrykańskich języków -Piosenka pojawiła ...
-
Kto zna i pomoze odnalesc tytuł[facebook.com]
-
Zgubiona piosenka drum&bassWitam. Zgubiłem kiedyś utwór drum&bass, gdzie przewodnim instrumentem była piła. Brzmiało to bardziej horrorowo niż zwykły ...
-
Piosenka - z oczami w tleHej. Szukam piosenki z przekrwionymi/zjaranymi oczami w tle. Cicha, spokojna. Może nie było tekstu, sama melodia. Więcej ...
-
Nie znam tytułuWitam serdecznie na YouTube słyszałem fajny kawełek nie nie pamiętam kto to śpiewa i tym ...
-
Fragment piosenki.Witam. Czy ktoś zna tytuł piosenki które jest na samym początku w piosence Verby? Przesyłam link [youtube.com] Ciężko ...
-
Świat wg. BundychWitam serdecznie Poszukuję piosenki z serialu Świat według Bundych sezon 2 odcinek: Girls Just Wanna Have ...
-
Jak się nazywa ten kawałek?Załączone kawałki są dość krótkie, ale mam nadzieję że to wystarczy do rozpoznania.