-
Koleś rapuje do utworu Beethovena do ElizWitam ktoś słyszał ten utwór koleś rapuje do utworu Beethovena utwór starszy chyba może być ...
-
Zna ktoś >Proszę o pomoc w znalezieniu dźwięku.
-
Remix Yves LaRock - Rise Up z 38:48[youtu.be]
-
vokalistka z charakterystycznym głosem dosyc niskimznana vokalistka z charakterystycznym dosyc niskim ładnym głosem, pamiętam że jedna z jej piosenek miała ...
-
Jaka to piosenkaNo to tak w tej piosence jest takie tu tu tutururu tu tu i babeczka ...
-
Top ModelOdcinek 7
-
Niemiecka piosenka z radia z pracyDzień dobry, szukam niemieckiej piosenki usłyszanej w dziś w nocy radiu w pracy. Piosenka jest ...
-
Piosenka rok ok 2000Szukam piosenki, ktora uwielbiałam jak byłam mała, niestety niewiele pamiętam. Wydaje mi się, że leciała ...
-
Galileo odc 636Jaka to nutka z 36:52? [m.cda.pl]
-
Poszukuję piosenki(Niemiecki hip hop)Witam poszukuję piosenki, słuchałem ją około 3 lata temu, jest to niemiecki hip hop, niestety ...
-
Piosenka z filmu dj cindrellaFragment z filmu jak jedzie ona na rowerze po tym jak zobaczyła ojca swojego jak ...
-
szukam utworuSzukam starszego utworu klubowego electro mniej więcej z lat 2005 - 2010 w utworze był ...
-
Co to za kawałek w Secie :)Witam. Poszukuję kawałka z 1:03:00, co to za nuta z tym motywem skrzypiec?:) Z góry ...
-
Co to za muzykaWitam co to jest za muzyka wiem że jest w klimacie słuchanych w Paryżu ...
-
Czołówka[youtu.be] Proszę o tytuł piosenki, ewentualnie tekst.
-
Mikser freestyle beat[youtube.com] Rozchodzi się o nazwe beatu z 25 minuty :)
-
Chillowa muzyka w tleUtwór w tle - 9:30. W komentarzach brak tytułu, oprócz sugestii że to może być ...
-
Tytułu piosenki z radia park fmWitam. Szukam tytułu piosenki, która czesto leci w radiu park. Kawałek piosenki w załączniku.
-
Spontaniczny coverSzukam filmiku z Youtube w którym gościu ( który prowadzi kanał z coverami ) proponuje ...
-
Prosił bym o tytuł nagraniaWitam. Dość często w radiu plus, jest puszczana piosenka w języku włoskim bądź hiszpańskim gdzie jest ...
-
Pioseknka z fimiku YTWitam. Ktoś może zna tytuł piosenki z załącznika? Załącznik pochodzi z filmiku Stop Cham #390 [youtu.be] minuta ...
-
Proszę o pomocKtoś może zna tytuł piosenki w tle z linku? [tvnfabula.pl]
-
szukam rapuCześć,szukam piosenki której urywek załączam wam w filmiku.Próbowałem wyszukać tekstem ale mało co wychodzi z ...
-
szukammmWitam, szukam starej piosenki Polska wolna piosenka, śpiewa ją facet i gra na gitarze, w teledysku ...