-
Popularna w radio 'oczywiscie'i to w sumie tyle co wiem.. w refrenie kobieta spiewa 'oczywiscie, oczywiscie...' leci obecnie w ...
-
Prosze o pomoc w znalezienu piosenki z TwitchaNa jednym ze streamów na Twitchu w tle leciała ta piosenka. Shazam jej nie rozpoznaje, ...
-
Szukam piosenki której teledysk zapadł mi w pamięciKiedyś słyszałem taką fajną piosenkę i jedynie co z niej pamiętam to teledysk. Nie był ...
-
Co to za piosenka?[youtu.be]
-
Piosenka z filmiku na facebookuCzy ktoś się orientuje jak się nazywa ta piosenka ? [facebook.com]
-
Poszukiwany utwór fortepianowyWitam, proszę pięknie o pomoc. Poszukuję jakichkolwiek informacji o utworze z nagrania. Fragment pochodzi z pewnego ...
-
Pomocy. Z piosenkaWitam szukam od kilku miesięcy piosenki , słuchałem ja z 10-15lat temu Na YouTube była ...
-
gigibardzo znany utwor tego gościa ale nie lamour, wpada w ucho a melodia praktycznie znana ...
-
kobieta i mężczyzna z niskim głosem/ dzwony na początku/ koniec refrenu night and dayPiosenka śpiewana przez kobietę i mężczyznę o niskim głosie, rozpoczyna się prawie identycznie jak Metallica ...
-
czy zna ktoś może ten remix ?proszę o pomoc w znalezieniu tego remixu :)
-
Już nie mam siły walczyć z tym samotnie.Poszukuję tytułu utworu którego fragment załączam. wszystkie wtyczki typu song recognition się poddały. Jedyne co ...
-
Nuty podobne do Arjans - WhispersCześć, zna może ktoś podobnych wykonawców trance (lub też podobne utwory) do Arjans - Whispers? Dzięki ...
-
Piracka muzykaOglądałem brickleberry ostatnio i spodobała mi się piracka muzyka [youtube.com] w 19 minucie
-
co to za piosenka z 14 sezonu warsaw shoreHej! Wie ktos jak nazywa sie nuta z sezonu 14 odcinek 10? Chodzi o moment jak ...
-
Kawałek coś a la hip hop okolice 1997, może trochę wcześniejŚpiewa chyba dwóch kolesi na zmianę, pamiętam kawałek tekstu: "straciłem nadzieję, nie mam już celu, ...
-
Afrykańska/ Latino piosenka - lata 90 z radiaJa szukam z kolei bardzo starego kawałka z radia klimaty afrykanskie, Gdzie w refrenie powtarza ...
-
prosze o pomoc szukam piosenki z filmiku link w opisieszukam nazwy piosenki z tego filmiku [youtube.com]
-
Teledysk jak przez mgłę... Pomożcie;) Uciekajaca Para,..Szukam piosenki która kojarzę z teledysku moze byc z lat 2000-2010, to co pamietam z ...
-
Szukam 1 nuty[youtube.com]
-
Pilnie poszukuję tytułu piosenki!Szukam piosenki, która od jakiegoś czasu siedzi mi w głowie rytmem, niestety niezbyt pamiętam słowa. ...
-
Poszukuje piosenki z radia LewiatanWitam dziś byłem w lewiatanie i usłyszałem piosenkę śpiewa ,Dziewczyna śpiewa w stylu reggae ...
-
Piosenka dla Ciebie TVP3Witam muzyczne Świry. Poszukuję polskiej piosenki z lat 90tych. Teledysk był kręcony w parku nad ...
-
Szukam piosenki z Eska TVSzukam piosenki z Eska TV (HITY Baby One More Time) przed godziną 20 dzisiaj z ...
-
trochę stary utwór do 2010?Nie jestem pewien co do słów bo pamiętam "..kroplą deszczu..." albo coś źle zapamiętałem, albo ...
-
Piosenka, w której śpiewa Chińczyk, a która była popularna w PLPytanie będzie bardzo, bardzo ogólne. Szukam piosenki, która chyba jest z lat 80/90, w której ...