-
Szukam piosenki z ytCześć od bardzo dawna szukam piosenki, mianowicie słuchałem tego jakos 3/2 lata temu. Piosenkarka króciutkie ...
-
Kilka utwórów z lat 90 tychMoze ktos rozpozna kilka?
-
Party muzykaJeśli ktoś zna , byłbym wdzięczny za odpowiedź , mogą być też oryginały zamiast konkretnych ...
-
Magdalenka30Hej. Szukam od kilku lat piosenkę,słyszałam ja ostatni raz ok 2005-2007roku. Była śpiewana w suecie ...
-
Szukam dosyć starej piosenkiWitam poszukuję polskiego utworu. Nie pamiętam totalnie nic z tekstu, ale wiem że było dwóch ...
-
Disco polo z fbPodpowie ktoś [facebook.com]
-
Ktoś zna ten kawałek? (7:11)[youtu.be] Wpisywanie słów w wyszukiwarkę nic nie daje. Aplikacje do rozpoznawania muzyki też sobie nie ...
-
Szukam piosenki z radia.Zasłyszałam piosenkę w radiu, nie ma opisu, a redakcja nie odpowiada. W załączniku nagranie, ale ...
-
Prosze o nazwe, video mix SierockiegoHej, kojarzycie tą piosenkę, jest chyba z lat 80 lub 90? [youtu.be]
-
Piosenka z klubuWitam, nigdzie nie mogę znaleźć tej piosenki, Shazam nie może też znaleźć. [youtube.com] Minuta: 13:55 Dziękuje od ...
-
utwór z filmu Plac zabawUtwór z 15minuty i 34 sekundy polskiego filmu Plac zabaw 2016r. (scena kiedy syn bije ...
-
Muzyka z reklamy Ole Ole Grande OkazjonWitam, szukam nazwy podkładu muzycznego, który pojawił się w 0:16 sekundzie tego filmu: [youtube.com] Czy zna ...
-
Stara piosenka z LalalaCześć! Poszukuję starej, polskiej piosenki (brzmi na jakieś lata 70/80/90) w której śpiewa mężczyzna. Jest ...
-
piosenka z radia, szukam tytułuSzukam piosenki, główny motyw to Tururu rurururu x2, wydaje mi się, że saksofonem, potem chyba ...
-
Utwór instrumentalny/symfonicznyszukam utworu który leci w tle filmiku ze skrótu meczu piłki ręcznej [youtube.com]
-
Canalplus SportMam pytanie jak sie nazywa melodia która leciała na poczatku programu i podczas wywiadu i ...
-
kiedyś słyszałem ta piosenkęwitam chciałbym wiedzieć co to za nutka niestety krótka;/ z góry dzięki 15:53min zaczyna ...
-
Poszukuję piosenki z teledyskiemNa teledysku dziewczyna była w takim kostiumie z nogawkami dzwony kostium czarny albo srebrny nie ...
-
Szukam tytułu piosenki.Hej. Poszukuje tytułu piosenki, za cholerę nie mogę sobie jej przypomnieć... [cda.pl] zaczyna się 34:55 z góry dziękuję!
-
Ballada w męskim wykonaniu z motywem klawiszowym.Początek niemal taki sam jak Dreamer Ozziego Osborna a motyw muzyczny łudząco podobny tylko tekst ...
-
Jak nazywa się ta piosenka PLS[youtube.com]
-
Szukam piosenki chyba Rock and rollSzukam piosenki w której powtarza się słowo "nobody" W pewnym momencie wokalista śpiewa ciągi słów ...
-
M@&%#n śpiewa dla ukochanejSzukam piosenki która była znana 4-5 lat temu. M@&%#n w domu obok basenu bądź morza ...
-
Edy7kaWitam serdecznie, szukam piosenki disco polo słuchałam jej z 5 lat temu. Nie pamiętam żadnych ...