-
Mega pilna sprawa błagam. Popularna piosenka a nie mogę jej 3 dni znaleźćPiosenkę słyszałem w radiu RMF FM albo Radio Zet W refrenie śpiewa dziewczyna "be my ...
-
Muzyka z Ranczo i innych filmówJaki tytuł?
-
Co to za piosenki[youtu.be]
-
Co to za utwórWitam, czy jest ktoś w stanie znaleźć mi tytuł muzyki która jest w tle w ...
-
Muzyka ze słowem dancefloor, mommy (yummy)Witam. Szukam piosenki ze słowem dancefloor. Było to takie taneczne bardzo. Występowały tam takie słowa ...
-
Szukam utworu granego w nuta.tvSzukam utworu granego w nuta.tv, miałem odczytać z ekranu ale przegapiłem.. Śpiewa kobieta, muzyka raczej ...
-
Piosenka techno lata 90/2000Jak w tytule piosenka techno mniej więcej lata 90/2000 za czasów gdy górą był barthezz ...
-
Szukam utworu dnb z lat 90witajcie wg mnie jest to najlepszy kawałek dnb jaki powstał ,w latach 90 go miałem ...
-
jaka to piosenkaWitam, mam pytanie jak nazywa się piosenka z teledyskiem w którym widnieje ładna dziewczyna w ...
-
Jaka to piosenka dziewczyna w różowych włosachWitam, mam pytanie jak nazywa się piosenka w której jest ładna dziewczyna w różowych włosach ...
-
Muzyka z lat 2000-2010 ( Bliżej z 2008-2010 Chyba )Siemka ! Szukam piosenki która zaczynała sie skrzypcami (Lub bardzo podobnym dźwiękiem) a po chwili bardzo ...
-
"On my way"? Szukam kawałka eurodance lata '90Szukam utworu eurodance, prawdopodobnie lata '90. Damski wokal. Kawałek dość dynamiczny. Shazam niestety wykrył tytułu. Z ...
-
Biedronka, 2017. Czy ktoś zna piosenkę?Przez przypadek trafiłem na filmik z tą reklamą na YT. Od kilku dni siedzi mi ...
-
zagadka co to takiegocześć co to za muzyka z 1:40min wie moze ktoś z góry dzięki :) [youtube.com]
-
Poszukuje i nigdzie nie ma.Poszukuje kawałka, kiedys go słuchałem ale nie moge sobie przypomniec. "dam ci kur*a hajs tylko powiedz ...
-
Kto to śpiewa z filmu?Z filmu -kochaj-załączam nagranie co to za utwor dziękuję
-
Witam pytam!?Siema szukam od wielu lat takiej piosenki, Studio pod napieciem - nie zachowuj sie jak ...
-
Dyskotekowe-lata 70'Muzyka dyskotekowa, funkowa z lat 70 - ale kto?
-
Co to za nutka?Ktoś wie co to może być za piosenka?
-
Co to za nutka?Ktoś wie co to może być?
-
KomplikacjaWitam mam zamiar stworzyć komplikacje utworów różnych gatunków w jednym pliku i moje pytanie brzmi ...
-
Szukam piosenki☹z refrenem huuuuu ułułułuu. Każdy kto ma pomysł niech śmiało pisze❗Szukam piosenki, niestety nie pamiętam słów i daty tej piosenki☹ale, Śpiewa to facet po angielsku raczej. Nie ...
-
Piosenka Baybe lub bejbe ;-)W latach 90 była taka piosenka śpiewa ją kobieta Baybe Baybe , Baybe Baybe a ...
-
W jakim klipie?Szukam klipu/piosenki prawdopodobnie to piosenka polska rapowa/hip hopowa- w teledysku/klipie na smyczy facet prowadził 2 ...
-
Co to za nutka?Po paru dniach poszukiwań poddaje się, może ktoś zna?