-
Muzyka w meksykańskim klimacie z reklamy media expert na spotifytak jak w tytule, reklama jest nowa słyszę ją już po raz 4
-
Poszukuję piosenkę która leci zawsze na basenie w Świdniku w SłowacjiPoszukuję piosenkę która leci zawsze na basenie w Świdniku w Słowacji muzyka ze skrzypcami elektrycznymi ...
-
Szukam piosenki chyba rapSzukam nuty jedyne co pamiętam to że teledysk był z naruto i był dość można ...
-
Czarnoskóra francuska piosenkarkaCzarnoskóra kobieta, śpiewająca po francusku, na scenie w sukni, teledysk jest w kolorach czarnobiałych. Cały ...
-
Kwiat Jabłoni - Kometa. Gdzieś to już słyszałem.Witam. Poszukuję piosenki, nie pamiętam jednak słów. W refrenie wydaje mi się że było coś ...
-
Piosenka z eska tvSzukam piosenki z eska tv. Leciała ona dziś ok 19.55 na pewno była ...
-
Najprawdopodobniej muzyka klasyczna, szukam już dłuższy czas.Jak w tytule, już kilka tygodni, shazam i soundhound nie mogą znaleźć. [coub.com]
-
Piosenka sprzed około 10 lat, często leciała w radiu.Hejka, ponawiam pytanie, ponieważ do tej pory, w jakiś cudowny sposób po przeszukaniu wszystkich list ...
-
Piosenka z radiaWitam potrzebuje nazwy utworu co leci raz na jakiś czas w radiu wydaje mi się ...
-
Polska Piosenka, WykonawcĄ ChŁopak, 4fun.tv/lub jakas stacja tvByła to polska piosenka, lipiec 2016, blond włosy, grał na gitarze w teledysku, bardzo taka ...
-
pociągu/tranwaju ktory jechał ulicami miasta ROCK/METALPiosenka słyszałem jakieś 7 lat temu niestety nie pamiętam tytułu ani słów . Ale kojarzy ...
-
Śpiewający chór dziecięcy w refrenieCześć. Szukam piosenki, która ostatnio grana była w antyradiu. W refrenie wyłapałam słowa "we are, ...
-
Podkład z piosenki Sakura - OperaCzy jest mi ktoś w stanie powiedzieć czy podkład skrzypiec i pianina z tej piosenki ...
-
Nie pamiętam tytułu ale trochę teledysku.Teledysk wyglądał jakoś tak że były 2 ujęcia jedno na dziewczynę i u niej było ...
-
Piosenka silnie szukanaWitam. Poszukuje piosenki. Wydana prawdopodobnie rok lub dwa lata temu. O ile dobrze pamietam śpiewa ...
-
Help me, kojarzę teledysk, a muzyki nieeW teledysku - lokal lekko przyciemniony, zespół gra na scenie, pod sceną tańczy dziewczyna brunetka, ...
-
Co jest za znaczek na produktach Fa.? Sorry za temat nieodpowiedni.Co to za symbol? Ta fajeczka / tylda
-
Kojarzy kto ten kawałek:( ???[youtube.com] 5:40
-
disco polo 90Czesc, szukam piosenki disco polo z lat 90 (prawdopodobnie). Śpiewa ją facet utwór podobny stylowo ...
-
Nastrojowy, jazzowy kawałek w stylu paryskimNagrałem jakieś czas temu chyba leciało w TV albo radiu. Teraz odkryłem na nowo. Bardzo ...
-
Utwór z lat 90 tych30.20 min? [youtube.com]
-
co to za piosenkamógłby ktoś podać link do Kawałka od Red Hot Chili Peppers no bo słuchałem setu ...
-
poszukuje teledyskupamiętam że akcja teledysku działa się w jakimś mieście i było tam bardzo dużo czarnych ...
-
proszę o pomocWitam może ktoś rozpozna. Tylko tyle wiem, że zagraniczna. Prawdopodobnie z lat 80. Mam ...