-
Piosenka syndrom sztokholmski, porwaniePiosenka po angielsku, na pewno nie ma wiecej niz 5 lat. W teledysku chodzi o ...
-
Szukam piosenki z 6 odcinka 4 sezonu the crownHej, szukam piosenki z końcówki 6 odcinka 4. Sezonu „The Crown”. Słyszałam te piosenkę kiedyś ...
-
Muzyka klubowaMogą być też oryginały zamiast konkretnych remixów. [krakenfiles.com] [krakenfiles.com] [krakenfiles.com]
-
Muzyka klubowaMogą być też oryginały zamiast konkretnych remixów. [krakenfiles.com] [krakenfiles.com] [krakenfiles.com]
-
Nie mogę sobie przymonieć! POMORZECIE?Na YT leciała tyle co zapamientałem to faceta w białej koszulce w d/r faceta ...
-
Nucona piosenka - klubowa ?Hej, w załączniku przesyłam fragment nuconej piosenki. Czesto dawno temu leciala w radiach i niestety ...
-
Muzyka z tego filmu na YT ?Witam, tak jak w opisie. Nuta od 0:00 - 0:03 Dzięki :) [youtube.com]
-
Muzyka z teledysku DUBSTEPPamiętam tylko, że teledysk był w klimacie jakiejś imprezy, w sensie ciemno i przebłyskujące mocne ...
-
Co to za piosenka?Witam Potrzebuję wykonawcy i tytułu utworu z załącznika (zagraniczna piosenka)
-
Piosenka chyba o tytule "Ból"Szukam piosenki polskiej o tym tytule albo podobnym trochę, taką smutną.
-
Wokalista jak Jezus w bibliotece i lesie w videoclipieszukam takiej piosenki
-
Lata 80' Fragment zgrany z kasety.Proszę o identyfikację nagrania zgranego z kasety. Dziś ciężko powiedzieć czy zgrywka pochodzi z radia ...
-
Szukam strony internetowej z muzykąWitam. Temat dość trudny. W Polszy mamy open.fm. kiedyś natrafiłem na na radio internetowe z ...
-
Koto-mixCzy ktoś może zna utwór z albumu Koto "The 12 mixes" Koto-mix a zaczynający ...
-
Niemiecka Viva, lata 90 (chyba).Chodzi mi po głowie jeden utwór. Chyba techno, albo coś w ten deseń. W teledysku ...
-
-
Szukam dość swieżej piosenkiPiosenka w ktorej teledysku mloda biala dziewczyna jedzie z murzynem na malym skuterze. Przytulaja sie. ...
-
Piosenka z Eska TVWitam! Wczoraj około 19 na ESKA TV w programie „Hity Baby One More Time” leciał teledysk ...
-
Rosyjski rap szukamSzukam nutki refren zaczynał się od "auu" potem leciał ziomek leciał dalej z refrenem pod ...
-
ID 10 Utworów ( Znani wykonawcy ) część 2Muzyka z kasety magnetofonowej z ok. 2000 rok
-
Piosenka typu tropical house z filmiku FrizaSiema! Szukam piosenki z jednego filmiku na YT. Shazam mi nie pomógł. Piosenka leci w 2:54 ...
-
Videoklip, plażaChodzi mi po głowie teledysk, który ma 3-7 lat, kategoria pop, taki wakacyjny utwór, pamiętam ...
-
ID 9 Utworów ( Znani wykonawcy ) część 1Muzyka z kasety magnetofonowej z ok. 2000 rok
-
ID Utworu ( Znany wykonawca )Muzyka z kasety magnetofonowej z ok. 2000 rok