-
Motyw grany na gitarachPoszukuje nazwy utworu granego na gitarach [www90.zippyshare.com]
-
Polska piosenka hip hip/rap z reklamy na ythej, w załączniku przesyłam filmik z kawalkiem piosenki rapowej z reklamy na yt. Może ktos ...
-
Listy do M4 - playerPoznajecie piosenkę, która zaczyna się w 16 sekundzie? Shazzam nie daje rady :( [youtube.com]
-
co to za nutahej wiecie co to za nutka fajna od 2min [youtube.com]
-
Będą ze mną razem na resztę dni...Witam Szukam piosenki: byłem małolatem pamiętam przebłyski z teledysku: M@&%#n, biała laska która tańczy w świetle UV ...
-
-
-
polski kawałek z akordeonem rockowypiosenka jest o aniołach czy demonach, śpiewa gość muzyka rock plus akordeon, teledysk opisuje dziewczynę ...
-
rockowy kawałem spiewany przez gosciateledysk przedstawia dwójkę ludzi wtórym ktoś podaje za pomocą kroplówki jakąś czarna ciecz, typowy rockowo ...
-
co to za piosenkaWie ktoś co to za kawałek niestety shazam nie rozpoznaje a spodobał mi się jak ...
-
Polski kawałek rockowy z tytułem z Polską lub odmina rwgi słowaHej szukam polskiego kawałka rockowego/metalowego w którym tytuł jest polska lub jej jakąś odmiana jakn ...
-
muzyka klubowa pilneDr. Dre feat. Snoop Dogg - Still D.R.E jaki remix czas od 1.13 ...
-
Muzyka klubowaMogą być też oryginały zamiast konkretnych remixów. [krakenfiles.com] [krakenfiles.com] [krakenfiles.com]
-
Szukam piosenki z setaWitam, szukam piosenki z seta którego chyba już nie ma, bo nie mogę go nigdzie ...
-
Piosenka z lat 2006-2008W wczesnym dzieciństwie lubiłem piosenkę której teledysk opowiadał o pixelowym serduszku które skakało między maszynami ...
-
Poszukuje duetu śpiewającego folk/countryWitam poszukuje zespołu kobieta blond w białej sukni śpiewająca z gościem. to jest koncert on ...
-
Piosenka z lata dwutysięcznychWitam serdecznie!! Oczywiscie bardzo proszę o pomoc :) Piosenka z lata dwutysięcznych, elektroniczna/pop ...
-
co to za piosenkapoda mi ktoś link do kawałka z donejata za 100 zł z tego wczorajszego live ...
-
Polska Piosenka, WykonawcĄ ChŁopak, 4fun.tvByła to polska piosenka, 2016 rok, blond włosy, grał na gitarze w teledysku, bardzo taka ...
-
Nagrany kawałek do rozpoznaniaWitam ponownie, W załączeniu kolejny nurtujący mnie kawałek. Tym razem nagrany więc powinno być łatwo. Pozdrawiam! [megawrzuta.pl] [megawrzuta.pl]
-
Jaki jest tytuł utworu z miksu Hazela?Zaczyna się od 11.26 [youtube.com]
-
Szukam piosenkiTeledysk był taki, że ktoś w jakimś pokoju grał na djce, było widac tylko rękę ...
-
Piosenka Wanna Wanna one love czy cosWydaje mi sie że śpiewa to czarnoskóry wykonawca (po głosie) wczoraj leciała w radiu około ...
-
Muzyka z automatu kolejkującego polaczenia telefoniczneCześć! W dobie e-porad lekarskich w przychodniach wpadła mi w ucho i nie daje spokoju ...
-
co to za piosenkahej wiecie co to za piosenka dokładnie oryginał utworu ale wolał bym ten kawałem ze ...