-
Trudne :)Szukam piosenki z przed minimum 10 lat. Widziałem ją na Youtube, Kompletnie nie pamiętam ani tytułu ...
-
Popularny teledysk z tekstem pośrodku ekranuA po bokach było widać teledysk. Zgubiłem tytuł :(
-
Szukam składanki a konkretnie jednego utworuWitam Szukam tej oto składanki [discogs.com] a konkretnie utworu zespołu Cha Cha Cha "Lody dla ochłody" Piosenka miała humorystyczny ...
-
Ktoś kojarzy ta piosenkę?Od kilkunastu dni mam ją w głowie. Spiewa mezczyzna po angielsku i ma niski glos. ...
-
utwór trance lata 90szukam utworu podobnego do tego [youtube.com] w teledysku mnisi schodzili z góry następnie był ...
-
Come on c'mone comeonSiema, szukam piosenki Rap/rnb z ok połowy lat 90 gdzie w teledysku grały pacynki na ...
-
Klip na basenemPoszukuję już dość leciwego utworu, gdzie akcja toczy się na basenie, na tyłu domu. Ludzie budzą ...
-
Szukam pilnie piosenkiSzukam pilnie piosenki wykonywanej przez mężczyznę. W teledysku dziewczyna o ciemnej karnacji ćwiczy boks. Dodam ...
-
Piosenka o materialistceWitam. Poszukuje piosenki. Wydana prawdopodobnie rok lub dwa lata temu. O ile dobrze pamietam śpiewa ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka?
-
Szukam piosenki z tego filmiku[m.youtube.com] Około 4:14
-
Rosyjska piosenkaWitam serdecznie :) Szukam piosenki rosyjskiej. Pop. Piękna bogata kobieta w pięknym samochodzie ma stłuczkę ...
-
Jaki ma tytuł ten utwór?Chcę znać nazwę tego utworu ale niemam jak jej znaleść. Pls help.
-
Piosenka do rozpoznaniaPoszukuję tytułu piosenki z lat 80 - 90, śpiewanej przez mężczyznę po angielsku. W załączniku ...
-
Kawałek do rozpoznaniaWitam ponownie, W załączeniu kolejny nurtujący mnie kawałek. Tym razem nagrany więc powinno być łatwo. Pozdrawiam!
-
Kawałek do rozpoznaniaWitam ponownie, W załączeniu kolejny nurtujący mnie kawałek. Tym razem nagrany więc powinno być łatwo. Pozdrawiam!
-
Jakiś Szwedzki/Niemiecki kawałekKawałek, który gdzieś tam usłyszałem przypadkiem na fm.tuba.pl Klasyfikuje się chyba pod death metal. Jak pamiętam ...
-
Ziomeczki, pomóżcie! Soundhound i Shazzam nie dają rady nawet vocal mixu znaleźć :(CO to za numerek w 0:01? Pierwszy jaki jest grany. Totalna petarda! [youtube.com] pomocy
-
Co to za wykonawcaWitam, szukam piosenki z lat 80. Bylo to polaczenie opery i raczej Vocal Trance. Zdaje ...
-
Piosenka z pickupemWitam. Fragment teledysku z dawnych lat zobaczyłem w jednym z programów telewizyjnych nadających rockową muzykę typu: ...
-
3 utworki kluboweSiema, tak patrzę po różnych forach, na to natrafiam dość przypadkowo wklepując jak rozpoznać utwory. Poszukuję ...
-
Co to za nuta??? 39:06[youtube.com] 39:06
-
zna ktos?[youtube.com] 2:46:06
-
Szukam kompozycji instrumentalnej z lat 70-tych.Witam, powiedz mi, kto to jest? Myślę, że to polski rock progresywny.