-
Co to jest za piosenkaWitam mam pytanie co to jest za piosenka z tego filmiku. [youtube.com] Chodzi o fragment od 12:42 ...
-
Muzyka z fragmentu dzwiekowegoWitam poszukuje tej muzyki z zalacznika, ktos cos?
-
Co to za piosenka? w tytule pisze Green DayJaki jest jej tytuł? mp3 ściągnięty był wiele lat temu, który podpisany był tylko ...
-
Szukam piosenki z radiaPiosenka prawdopodobnie gatunku indie, była grana w polskim radiu kilka lat temu, myślę, że może ...
-
Reklama, spiewa spiewaczka operowaWitam, poszukuje bezsilnie juz piosenki/piesni/opery z reklamy, albo jakiegos leku albo nie wiem. Spiewala to ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki której od lat już bezskutecznie szuka mój mąż. Otóż z tego co pamięta ...
-
Co to za piosenka słyszałem w radiu? Prosze o pomoc....Dziewczyna nie daje mi zyc a ja nie znam tytulu [youtube.com]
-
potrzebuje pomocyhej nie pamiętam tytułu , to piosenka z kategorii rap i pamiętam tylko początek teledysku ...
-
Zakochani po uszy, odcinek 275Poszukuję piosenki z 275 odcinka, która leci w tle w Bistro, gdy Wiki rozmawia z ...
-
Piosenka grana w muzycznym radiu dzisiaj o 12:10Jak w tytule poszukuje piosenki granej w muzycznym radiu o godz 12:10 pomoże ktos
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki, nie pamiętam tytułu, ale pamiętam teledysk. Śpiewa czarnoskóra kobieta, chodzi jakby po sawannie/stepie, ...
-
piosenka śpiewana przez telefonDzień dobry, poszukuję tytułu polskiej piosenki śpiewanej "przez telefon". Jest to raczej dość stara piosenka, ...
-
teledyskCzarnoskóra kobieta tańczyła w korytarzu, którego ściany były wyłożone tapetą w kwiaty. Korytarz zacieśniał się ...
-
Szukam utworu lata 80/90, dane szczatkoweWitam. Szukam utworu ktory grany byl na pewno w polowie lat 90. Ale cos mi ...
-
Co to za piosenka, to chyba Dubstep[youtube.com] minuta:8:04
-
Czy rozpoznajesz muzykę w tle? Tytuł i wykonawcę?Muzyka z zapowiedzi i zwiastunów Polsat.
-
Nie znam tytułu..W teledysku występuje chłopak który wykonuje parkour w Katowicach przy spodku. Na końcu lezy na ...
-
Despacito RemixKtoś kojarzy może co to za remix Despacito będę wdzięczny Pozdro [facebook.com]
-
Piosenka z wokalem kobiecym śpiewającym "stay alive" (?) w tleNie wiem, czy to była piosenka z serialu, filmy, trailera, gry... Ale chyba właśnie z ...
-
Proszę o pomoc!!!! Szukam tytułupiosenki z serialu El DragonSzukam piosenki z serialu El dragon powrót wojownika. Obszukalam cały internet ale nigdzie nie mogę ...
-
Co to za piosenka, to chyba Dubstep[youtube.com] minuta:8:04
-
co to za utwór?1.43.10? [youtube.com]
-
Piosenka w klimacie operowym z lat 90'.W latach 90' leciała w radio często taka piosenka z damskim wokalem, bardzo wysoko śpiewana, ...
-
Muzyka z filmiku[youtube.com] 50 sekunda
-
Szukam Polskiego Teledysku Z Lat 90 BĄdŹ PoczĄtku Xxi WiekuSzukam polskiego teledysku z lat 90 bądź początku XXI wieku. Niestety nie pamiętam nazwy, słów ...