-
Stara piosenka, grana w radiu Leliwa, refren śpiewany chórem, coś o boiskuPiosenka leciała w trakcie Niedzielnego Koncertu Życzeń 28 lutego w radiu Leliwa pomiędzy godzina 13 ...
-
Piosenka z trąbką/saksofonem w stylu pop, rapRobiąc zakupy w pewnej sieciówce usłyszałam piosenkę. Wstęp był grany na trąbce albo saksofonie nie ...
-
Stara piosenka, grana w radiu Leliwa, refren śpiewany chórem, coś o boiskuPiosenka leciała w trakcie Niedzielnego Koncertu Życzeń 28 lutego w radiu Leliwa pomiędzy godzina 13 ...
-
Hity na Maxxa 05.01.2020 - szukam pewnej piosenkiKtoś słuchał po 21:00 Hitów na Maxxa w RMF Maxx w dniu 05.01.2020, czyli ze ...
-
Niemiecka piosenka popNie za stara piosenka, mlody piosenkarz gral na pianinie i mial taki gleboki glos. Dlugi ...
-
Ciekawy przypadek benjamina buttonaszukam piosenki z filmu ciekawy przypadek benjamina buttona, która leci pod koniec reklamy jedynie jest ...
-
Szukam polskiego rapuW teledysyku były gość tarzający sie w karaluchach i kobieta wampir
-
Co za to za piosenka ?Co to za może być utwór szukam i szukam, znaleźć nie mogę, proszę o pomoc ...
-
Co to za piosenka z The Voice (bardzo krótki fragment)Tak jak w tytule jest to bardzo krótki moment, ponieważ piosenka jest puszczona w trakcie ...
-
Potrzebuje pomocy w znalezieniu utworu (to prawopodobnie pop)Zacznijemy od tego,, że nie pamietam ani jednego urywku tekstu. Jedyne co pamiętam, że w ...
-
Muzyka electro/ambient/popSam nie wiem jak to sie nazywa, mile widziany przy okazji komentarz jaki to gatunek ...
-
Znacie tę piosenkę?Męczę się z jej szukaniem już kilka dni, ale za cholerę nie umiem znaleźć oryginału, ...
-
Tylko kawałek tekstu pięknej piosenki...Może znajdzie się ktoś, kto skojarzy piosenkę po dosłownie kawałku tekstu ( choć też nie ...
-
teledysk z dziewczynami grajacymi w tenisaSZUKAM PIOSENKI, a znam tylko co bylo w teledysku..: nie moge znalezc piosenki, pamietam tylko teledysk ...
-
Podkład z filmiku TVN TurboPodkład zaczyna się od 2:19. Pozdrawiam [youtu.be]
-
Piosenka z gitarąSiemka, ostatnio usłyszałem piosenkę, śpiewał ją mężczyzna, o ile pamiętam dobrze to dominującym instrumentem była ...
-
dziewczyna w lesie, spalony rower, skok do wodyHej, szukam piosenki, która była przeze mnie słuchana ok 10 lat temu. Pamiętam niewiele charakterystycznych ...
-
Piosenka z Eska TVSzukam piosenki z Eska TV około 12 dzisiaj śpiewa ją INNA.
-
czy wie ktoś co to za nuta?moze ktos kojarzy ?
-
Ktoś Wie co to za piosenka/melodia?Jest to dzwonek z mojego starego telefonu i chciałem znaleźć gdzieś pełną wersję [mediafire.com]
-
Szukma piosenki z Eska TVSzukam piosenki z Eska TV z 3 lutego około godziny 11:30. Śpiewa kobieta, teledysk jakby ...
-
Pomocy PamiĘtam Tylko Teledysk Piosenki KtÓrej Szukamszukam piosenki ktorej słuchałam pare lat (2/3) temu na youtube, niestety nie moge jej znaleść ...
-
Szukam rapuCześć, szukam rapu, nie pamiętam z kiedy, na pewno starszy niż 3 lata, wydaje mi ...
-
Piosenka syndrom sztokholmski, porwaniePiosenka po angielsku, na pewno nie ma wiecej niz 5 lat. W teledysku chodzi o ...