-
Tytuł piosenkiKto jest wykonawcą tej piosenki?
-
Co to za piosenka ?Co to była za piosenka gdzie facet śpiewał coś na refrenie w pewnym momencie "obudź ...
-
Muzyka lata 2018/19 ? Często gwizdanie i na końcu piosenki sygnał zajętego telefonuWitam, szukam piosenki chyba leciała w Esce i było to może lato 2018/19 jest gwizdanie ...
-
Czy znacie tytuł ?Hejka. Potrzebuję tytuł utworu. Męczy mnie i nie zasne w wpadł mi w ucho. Piosenka ...
-
utwór house z audycji w radiuzna ktoś?
-
trance house z około 2000 r.drugi utwór trwa 5:11 cały i został nagrany na kasete w 2001 roku
-
trance z około 2005 rokudam opis w załączniku bo nie mam nagrania do tego utworu
-
Wokalista niszowy Grzegorz- ktoś zna? Facet w średnim wiekuW necie kiedyś przypadkiem się na niego natknęłam i pamiętam że miał dość zabawne nazwisko ...
-
PiosenkaWitam, mam ktoś tą piosenkę w całości [musique.qub.ca]
-
Rozpoznać muzykę po teledyskuHej, Przed wami ciężkie zadanie! Jedyne co pamiętam z teledysku, to że głównie była na nim ...
-
pomóżcie z tytułem prosze:(ostatnio mi się przypomniala piosenka ktora miala na 100% zielona okladke, chyba juz to byl ...
-
WBW 2010 Finał GOSPEL VS BONEZSiema potrzebuje nazw bitów z 1 rundy z tematem i dogrywki. [youtube.com]
-
Jaka to piosenka ?Pamiętam, że posiadała teledysk na którym chyba jakiś chłopiec w słuchawkach trafia na złomowisko i ...
-
Alternatywna piosenkaWitam, dzisiaj w radiu leciała piosenka --> [youtube.com] chodzi o moment od 1:08 do 1:21 ...
-
Piosenka z facetemSzukam piosenki, którą śpiewa facet, chyba z dłuższymi włosami. Myślałam, że to Michael Bolton, ale ...
-
Muzyka Trailer KSWPoszukuje tytułu nutki w trailerze od 0:30 do 1:20 . Shazam i podobne typu programy ...
-
Jak nazywa się ta piosenka?[youtube.com]
-
Szukam teledyskuCześć, szukam teledysku który na pewno kiedyś leciał na vivie wiem stare czasy ale to ...
-
Jaki tytuł piosenki na filmiku w tle???Witam serdecznie. Chciałem się dowiedziec jaki jest tutył piosenki w tle filmiku zaczyna sie po ...
-
Szukam utworu / cd z magazynu ( techno party ?) wczesne lata 2000 )Wydaje mi się , że płytka była z techno party ale utworu znaleźć ...
-
Zakochani po uszy odcinek 262Szukam piosenki, która leci ok minuty 2:00-2:30 oraz 18:00 - 18:20.
-
Co to za piosenka (Polska)Piosenka leci przez bardzo krótki moment w programie The Voice. Mężczyzna, który wykonuje piosenkę, przypomina ...
-
Wykonawca/tytulMoże komuś kiedyś rzucił się w oczu utwór (brak tytułu i wykonawcy) ale w teledysku ...
-
TeledyskSzukam piosenki, którą ostatnio słyszałam bodajże na esce. Myślę, że jest nowa. W teledysku jest ...
-
Remix Nas nie dogoniatRemix Nas nie dogoniat