-
Hej czy może ktoś zna tytułHejka czy może ktoś zna tytuł utworu [vm.tiktok.com] Z góry dziękuję
-
Peppermint48 minuta gdy ona wchodzi do baru w tle leci meksykanski hiphop o krotkich dnia ...
-
Utwór w stylu Dark AmbientWiecie jaki tytuł ma ten utwór? Wyciąłem go z filmiku ze strony crazyshit.
-
Kawałek eurodance - jaki może mieć tytuł?Hejka, szukam piosenki z podanego poniżej linku. Nigdzie nie mogę znaleźć zarówno po fragmentach tekstu ...
-
Ekwador Manieczki Motion Trio motyw electro tranceCześć, szukam kawałka w stylu electro/trance/hardstyle, który główny motyw miał w sobie melodię z utworu ...
-
Love island3Witam szukam piosenki która grała w love island 3 odc 17 minuta 38/39 gdzie valeria ...
-
Hejka możne znacie tytułHejka może znacie tytuł [vm.tiktok.com]
-
Kawałek z 40:27Tak jak w tytule [ipla.tv]
-
Piosenka z DerekaWiem, że jest to Just The Two Of Us, jednak nie jest to oryginał Grovera ...
-
Jak nazywa się muzyka która leci w tle filmu gargamela OPIS W ROZWINIĘCIUjak nazywa się muzyka która jest w tle w tym przedziale czasowym 28:18 do ...
-
Znam teledysk, chcę piosenkęPrzypomniała mi się dawna piosenka, a właściwie jej teledysk... Żadne słowo, nazwa zespołu nie przychodzi ...
-
Techno/electro revolutionCzy kojarzy ktoś piosenkę, w której gość na początku krzyczy "reevolutioooooooooooooooooon" i wchodzi bit? Nie ...
-
PomocyPotrzebuję pomocy może ktoś wie o co chodzi, jest piosenka klubowa typowo w której facet ...
-
Nie wiem co to za piosenka. Pomoże ktoś znaleźć?Udało mi się nagrać fragment połączenia. Piosenka jest ustawiona jako "granie na czekanie". Nie słyszałem jej ...
-
Coś co słyszałem prawdopodobnie jadąc w nocy z włączonym RMF FMChodzi mi o pierwsze osiem sekund, kojarzą mi się z czymś starszym może z lat ...
-
Should use those fingersWiecie jaki tytuł ma ten utwór? Wyciąłem go z filmiku ze strony crazyshit.
-
Poszukiwana cała piosenkaWitam. Poszukuję całej piosenki z poniższego fragmentu: [voca.ro]
-
Liczba wejśćJak to jest, ze niektorzy maja po kilkaset wejsc na swoje zapytanie, a niektorzy ledwo ...
-
Teledysk z Japonką, w tle kwiaty wiśniKiedyś na telefonie znajoma pokazała teledysk na którym przez cały czas było widać dziewczynę - ...
-
Mężczyzna, stary POLSKI utwór, w refrenie tutututuGłos podobny jak do Andrzeja Dąbrowskiego, czy Zauchy, sama nie wiem. Może Turnau. W każdym ...
-
Piosenka z Castoramy (IMS)Cześć. Szukam piosenki z Castoramy, której dostawcą jest IMS. W refrenie gość śpiewa, coś w ...
-
Szukam piosenkiSiemka, mam problem ze znalezieniem piosenki, piosenka zagraniczna, wiem że śpiewa ją jakiś chłopak w ...
-
Utwór z serialu ArtyściCześć, poszukuje utwory który leciał z samochodu Jasia Jaskuły (Michał Majnicz) w serialu Artyści. Odcinek 3. ...
-
W miarę nowa piosenka która ma to samo intro co piosenka Alizee?Podczas słuchania piosenki Alizee od razu skojarzyłem intro do którego śpiewała inna piosenkarka. Zgaduję, że ...