-
Kawałek od 3.25 pomożecie?[youtu.be]
-
Ktos jest w stanie pomoc? Wszystkie znane mi programy do rozpoznawania nie daja odpowiedziKtos jest w stanie pomoc? Wszystkie znane mi programy do rozpoznawania nie daja odpowiedzi
-
Szukam piosenki Cohen?Szukam piosenki śpiewanej w duecie. Kobieta śpiewa tylko refren, mężczyzna zwrotki niskim głosem (Jak Leonard ...
-
Reklama Tchibo, muzyka klasyczna[youtube.com]
-
To co zawsze, poszukuje tutułu piosenki :)Cześć :) Poszukuje piosenki, a raczej muzyki w tle w tym o to filmiku (zaczyna się ...
-
Piosenkasłowa:mamo tyś najdroższa na świecie zrozumiesz mój smutek i zal tak bardzo kochałam cię przecież ...
-
fame mma 9Czy zna ktoś nutkę z 56:08 tej konferecji? Z góry dzięki za pomoc! :D [fb.watch]
-
Pianino z Filmu Jak Zostałem GangsteremSzukam piosenki która jest w 44:30 minucie wymienionego w tytule filmu. Tutaj proszę link do ...
-
jakie to piosenki!!!witam ludziska pomozcie mi zgadnac jaka to jest piosenka ktora spiewa myszka 03:31 [dzieci.wrzuta.pl] a tu jaki ...
-
zna ktoś ten bicik?[youtube.com] 1:40:05 :)
-
Muzyka klubowaMogą być też oryginały zamiast konkretnych remixów. [krakenfiles.com] [krakenfiles.com] [krakenfiles.com]
-
Polski rapJest to feat z jakąś laską, na początku i w refrenie nawija, że zabija gościa ...
-
piosenkaszukam piosenki w której śpiewa piosenkarka podobna do aktorki grającej rose tyler z doktor who. ...
-
Muzyka klasycznaWitam, szukam utworu z niżej załączonego linku, zaczyna się od(43:07). Z góry dziękuję. [youtu.be]
-
Szukam piosenki po teledysku, indie rockNie mogę sobie też przypomnieć, co to była za piosenka, w której teledysku jest impreza ...
-
jaki wykonawcarockowe granie,raczej z tych cięższych, choć spokojnych doomowych klimatach... osobliwy tekst o śmierci po polsku, ...
-
"Tropiciele prawdy 2" - Muzyka z końca filmikuKto oglądał "Tropicieli prawdy 2" produkcji GF Darwin ten wie, że pod koniec filmiku pojawia ...
-
Człowiek tańczący od urodzenia aż do śmierci chyba na pustyni i góry w tleDzień dobry, chodzi za mną teledysk gdzie człowiek zdaje się, że czarnoskóry rodzi się i tańczy, ...
-
Co to za piosenka 1.20.51 min ??[youtube.com]
-
Szukam nazwy zespołu/utworuWitam serdecznie. Może ktoś będzie wiedział o jaki zespół chodzi. Utwór widziałem na serwisie YouTube kilka ...
-
Eska RMF MAXX rocznik 2017 raczej elektronicznaHeja 4 lata temu leciała taka fajna nutka w klubie za czasów kiedy na czasie ...
-
Szukam Teledysku O Tematyce AntychrzescijanskiejWitam. Szukam teledysku o wydzwieku antychrzescijanskim w depresyjnym nastroju. Przedstawia on maszerujace przez miasto procesje. ...
-
co to za nutawitam co to za nuta z 2:11min z góry dzięki [youtube.com]
-
Mężczyzna grający na pianinieW teledysku mężczyzna trochę ciemnoskóry grał na pianinie/fortepianie. Tło było białe ale w trakcie pojawiały ...
-
Coś w Dubstepowym stylu ze słowem Give It Up z tego fragmentu?Wiecie jaki to utwór? Posiadam tylko ten fragment. Przypomina mi stylem Dj Distance.