-
Muzyka z około 2008 lub jeszcze starszaHej Nie wiem czy wybrałam dobry dział Szukam tyłu/wykonawcy kawałka którego słuchałam w 2008 roku ...
-
Piosenki podobne do tychCzy ktoś mógłby mi polecić piosenki podobne do tych? [youtube.com] [youtube.com] Takie lekko wprawiające w melancholię
-
Poszukuję wokalistkiWitam Poszukuję wokalistki, chyba brytyjska. Przypadkiem trafiłem kiedyś na jej twórczość, nie wiem co to za ...
-
Piosenka z tym gościemNie mogę sobie przypomnieć ani wykonawcy. Jedyne co pamiętam to tego gościa ze zdjęcia. Miał ...
-
Co to za piosenka.Co to za piosenka 2:32. Na 100% slyszalem ją wcześniej ale ni jak nie moge ...
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka? [tiktok.com]
-
3:38 - 3:48 ktos coś ?[facebook.com] 3:38 - 3:48 ktos coś ??
-
Piosenka z lat 80-tych ze słowem Tonight?Nie pamiętam dokładnie słów i pewnie się one znacząco różnią. Ale leciało to jakoś tak: I will ...
-
Piosenka z żółtym obrazkiem(teledyskiem) Proszę o pomoc! Przeczytajcie ;)Szukam piosenki pop/rap,bez teledysku tylko jakiś obrazek na żółtym tle lub samo żółte tło ...
-
jaka to wersja astronomi??[youtube.com] 1:43:30 Pozdro
-
Eurodance z krzycząca murzynkąJak nazywa się piosenką w której na początku i w refrenie murzynka śpiewa, a w ...
-
Szukam piosenkiPoszukuje pewnej piosenki. Jest po angielsku. Spiewa ja kobieta, jest to piosenka troche klubowa. Jedyne ...
-
czarnoskora piosenkarkaszukam piosenki ktora uslyszalam na nuta.tv latem w 2018 roku, byla dosc ''basic'' ze tak ...
-
Muzyka w tle ?Hej pytanie jak się nazywa piosenka która leci w tle filmiku ? Z góry dziękuję;) ...
-
Szukam piosenki z teledyskuHej! Szukam piosenki, niestety opis jest kolegi bo on jej szuka toteż piszę co on ...
-
-
Ochman Wielkie TytulyZ czym wam się kojarzą pierwsze 3 sekundy z tej piosenki? Z czegoś na bank ...
-
Co to za remixWie ktoś co to remix kawałka Martina Garixa - Animals i mógłby ktoś podać ...
-
Piosenka leciała chyba na esce z rok temuCzy kojarzycie teledysk w którym facet nie mogł się pozbyć drugiego faceta i ten kierowca ...
-
Nie znana piosenkaNie znana piosenka [youtube.com]
-
Szukam piosenkiPoszukuje pewnej piosenki. Spiewa ja kobieta, jest to piosenka troche klubowa. Jedyne co zapamietalem to, ...
-
Szukam piosenkiPoszukuje pewnej piosenki. Spiewa ja kobieta, jest to piosenka troche klubowa. Jedyne co zapamietalem to, ...
-
Piosenka z melodią podobną do tej[youtu.be] od około 1:12 do 1:26
-
szukam piosenki z 2020 roku chybawydaje mi sie ze wlasnie z 2020 bo czesto leciala w telewizji taka taneczna kolorowy ...
-
Teledysk w kościeleKiedyś na esce leciała piosenka, ale zapamiętałam z niej tylko teledysk. Cztery lub pięć osób ...