-
Włoska piosenkaWitam! Od lat siedzi mi w głowie pewna włoska piosenka. Wydaje mi się, że pierwszym ...
-
Stary utwór[m.youtube.com] Witam poszukuje utworu z minuty 1:24 Serdecznie dziękuję za pomoc
-
Stara piosenka z panem który gwizdał..Była taka stara piosenka teledysk czarno biały i siwy koleś który gwizdał przez większość piosenki. Nie ...
-
co to za piosenka ..dosc znanaco to za piosenka z filmiku Poprosze tytuł i wykonawce jak ktos to zna? [youtube.com]
-
Piosenka z 9 sezonu "Top Model"Cześć, czy ktoś zna tytuł piosenki z 4 odcinka 9 sezonu "Top Model", która zaczyna ...
-
Czołówka TVN 7Witam poszukuje utworu wykorzystanego w czołówce filmów i seriali prezentowanej na TVN 7
-
Love Island 2 - muzyka z odcinka nr 27Hej, czy ktoś z was wie, jaki tytuł ma piosenka z odcinka nr 27? Tutaj ...
-
Szukam tego kawałkaUtwór ma min. 8 lat, mam tylko ten fragment
-
Pomóżcie !!Pamiętacie hita Gospel-Hyc o Podłoge i tamte czasy? Jesli ta to super. Poszukuje hita z ...
-
Bi... Oł... Aj... Em...Szukam piosenki. Pamiętam jedynie, że to był męski głos z lekko dziwnym efektem i bardziej recytował ...
-
Szukam krótkiego dzwonka lub powiadomieniaHej, szukam krótkiego dzwonka / powiadomienia na telefon, w której ktoś mówi coś w stylu "Ya ...
-
tytuł piosenkitytuł piosenki z poczatku filmu spiewa kobieta za cholere nie moge znaleźć link [youtube.com]
-
Szukam tego kawałkaUtwór ma min. 8 lat, mam tylko ten fragment. Przepraszam za poprzednie wpisy, coś się powaliło
-
Szukam tego kawałkaUtwór ma min. 8 lat, mam tylko ten fragment
-
szukam starej piosenkiStara spokojna piosenka cos na podobe reggae, leci mniej więcej jakoś tak 'tutu tururu tutututu ...
-
proszę o pomocMoże ktoś rozpozna. Na pewno piosenka zagraniczna. Lata 70, może 80.
-
Tańczący w kościeleKojarzycie może co to za piosenka anglojęzyczna, gdzie Ci którzy śpiewają tańczą w kościele, na ...
-
Pezet, Kartky, Bonson + angielski refrenWitam. Ostatnio korzystając z YouTube vanced i zaczynając słuchać w aucie muzyki od Pezet - ...
-
Niemiecki teledysk rockowy, w którym odbywa się impreza (urodzinowa?) dla dzieci.Mroczny klimatWitam. Szukam teledeysku w którym odbywa się impreza, bodajże urodzinowa dla dzieci. Jest to piosenka ...
-
Hej jak sie nazywa ten utwór ?? prosze o pomocHej potrzeuje tytułu tej muzyki
-
teledysk przed blokiem reklamowymco to za piosenka [youtube.com] nie o to chodziło o piosenkę robbie wiliamsa
-
Teledysk z tańczącym zombieCześć, szukam teledysku i piosenki które wpadły mi w ucho i nie mogę sobie za ...
-
Bardzo znana piosenka, w załączniku motywW załączniku ( w komentarzu ) wrzuciłem motyw z tej piosenki który zagrałem na klawiszach. ...
-
Niemiecki teledysk rockowy, w którym odbywa się impreza (urodzinowa?) dla dzieci. Mroczny klimatWitam. Szukam teledeysku w którym odbywa się impreza, bodajże urodzinowa dla dzieci. Jest to piosenka ...