-
witam,w tle fragmentu leci znany niedawno utwór. Za diabła nie mogę sobie przypomnieć co toA dodatkowo narrator po niemiecku mówi za głośno i Shazam nie wyszukuje po nucie. Straciłem ...
-
Zapomniana piosenka. Ktoś coś ?Witam. Poszukuję piosenki być może z lat 90 lub nawet z 80. Słuchałem jej jako ...
-
Step up 3Szukam nutki z 2.16
-
Melodia z strajku mediów rmfmaxxxOrientuję sie ktos jaka melodia leciala w czasie przerwy w nadawaniu gdy byl strajk mediow ...
-
Stara piosenkaWitam, szukam starej piosenki gdzie pamietam tylko teledysk, a raczej końcówkę jego, gdzie młoda dziewczyna ...
-
Polski track techno usłyszany w radiu afera 03.08.2019 po godzinie 20Usłyszałem to w Poznańskim radiu Afera, ale zanim podali tytuł zdążyłem wyjśćz samochodu. Ktoś wie co ...
-
Szukam piosenki z zajęć ZumbyWitam, szukam piosenki z zajęć zumby, piosenka jest bardzo szybka, śpiewa kobieta, po hiszpańsku chyba ale ...
-
Hejka może ktoś zna tytuł[vm.tiktok.com]
-
Denley - muzyka[youtu.be] kojarzy ktoś może co to za nuta ?
-
Teledysk z kosmitamiKojarzę teledysk w którym byli kosmici, chyba latali nad takim domem w stylu USA. Muzyka ...
-
trance house z około 2000 rokupierwszy utwór trwa 5:11 cały i został nagrany na kasete w 2001 roku
-
House, Electro, Club, może ktoś kojarzySzukam kawałka od 2 minuty z tego linku [www102.zippyshare.com]
-
Tajemnicza piosenka, 20 sierpnia 2020 godz. ok. 18:40 [NAGRANIE]Piosenka śpiewana przez gościa o niskim głosie podobnym do Chrisa Rea. Tempo ok 125bpm. Nie ...
-
Muzyka z najnowszej reklamy Merci?Niestety nie udało mi się znaleźć na necie. Muzyka przypominała mi utwory Amon Tobin - ...
-
techno z około 2008plik w załączniku
-
Co to za utwór? Nr2Kolejna zagadka z dzieciństwa. Siostra potrafi zagrać ale nie pamięta co to. Grała na egzaminie ...
-
potrzebuje nazwy tej piosenki.bardzo dawno ją słyszałam ale wieku temu. w tym filmiku jest przerobiona a ja potrzebuje ...
-
Błąd...Witam wszystkich. Od jakiś 2 godzin wstawiam posty i ciągle są usuwane... Nie ma tam ...
-
Co to za utwór?Utworu nie identyfikują go programy do rozpoznawania muzyki. Kojarzy mi się z westernami i Charlie ...
-
Stara spokojna piosenka do rozpoznaniaDo rozpoznania spokojna piosenka z lat 80 śpiewana po angielsku przez mężczyznę, którą potrafię nadal ...
-
Hej znacie może tytuł[vm.tiktok.com]
-
Szukam teledysku z dziewczyną ze skrzydłami na plecachVideoclip jest częściowo czarno-biały, dziewczyna(żeby jej nie obrazić z podłużną twarzą) w jednej scenerii ma ...
-
Błędy na forum.Co się dzieje z forum? Co chwilę jak ktoś dodaje post to zamiast jednego się ...
-
Polska piosenka, tematyka eko, natura, pacyfizmMało znany zespół, z tego co kojarzę wydał z jedną płytę, ten konkretny kawałek miał ...
-
czy zna ktośczy zna ktoś tą piosenke która jest w tle? [youtube.com]