-
Gitara akustyczna, meski wokalPoszukuję piosenki, ktora ma identyczny rytm jak załączony przeze mnie plik, piosenka jest na pewno ...
-
PancakeSzukam piosenki z końcówki lat 90-tych, taka typowa techniawa, jedynym słowem co chwilę powtarzanym męskim ...
-
pierwsza nutka z tego seta zapomnialem tego klasyka[youtube.com]
-
Muzyka z radia Muzyczne radioWitam szukam tytuła piosenki dance które leci we fragmęcie muzycznego radia w tym tygodniu ...
-
Kobieta na krańcu ŚwiataWitam, szukam utworu z serialu Kobieta na krańcu Świata ''Szkoła na wodzie''. [youtube.com] (1:12)
-
Poszukuje kilku utworówWitam, od kilku lat szukam tych piosenek, wydaje mi sie że to są jakieś utwory ...
-
Szukam piosenki - Teledysk z czarnoskóra dziewczyną o kręconych włosachWitam. Szukam piosenki po teledysku: czarnoskóra dziewczyna o ciemnych kręconych dłuższych włosach chodzi po jakimś ...
-
Muzyka z wesela w "Wołyniu"Witam. Czy zna ktoś tytuł piosenki z wesela w filmie "Wołyń" (ew. jakieś wskazówki, nazwę ...
-
Monika o śmierci mamy: "Pierwszy raz w życiu przegrałam" [Królowe Życia] melodia na cmentarzuMelodia na cmentarzu od 1:42
-
piosenka której kiedyś słuchałamA więc słuchałam sobie spotify nie wiem jakiej playlisty bo myślałam że puszczam swoją no ...
-
Piosenka z lat 80 , tytuł?Znalazłem ten utwór na starej kasecie i tu podaje nagrany przeze mnie fragment w załączeniu ...
-
Czy ktoś kojarzy tytuł, wykonawcę tego utworu?Zasłyszane w restauracji. Obsługa odmówiła pomocy ;(
-
Czy ktoś kojarzy ta muzykę ?Czy ktoś kojarzy ta muzykę ? Nie wiem pod jakimi hasłami szukać w bankach muzyki. ...
-
Piosenka ze słowami "lepszy świat" "myją twarz, ciągle myją twarz" "przyjdę do ciebie, będę na czas"Dzień dobry. Szukam tytułu piosenki z tego filmiku od minuty 1:00 [youtube.com] Są tam słowa ...
-
Piosenka z przed kilku lat, na youtubeJedyne co pamietam to ze byl glos jakiejs kobiety w trakcie piosenki, i fragment gdzie ...
-
tytuł pierwszej muzyki od początkuproszę o tytuł pierwszej muzyki od początku [youtube.com]
-
afrykańska melodia ?ktoś wie z czego ta melodia ?
-
Melodia gwizdana 70/80Jak w tytule... gwizdanie w tempie raczej powolnym, melodyjne, łatwo wpadające w ucho. Jest tak czyste ...
-
Piosenka z Teledyskiem o bejsboluWitam mam pytanie nie mogę przypomnieć sobie nazwy zespołu i piosenki którą słuchałem dość dawno ...
-
Techno przeróbka - nagranieCześć, czy ktoś moze pomoc znalezc nutke? Shazam nie wykrywa, jakas przerobka z tego co mi ...
-
Nie mogę znaleźć utworu, który siedzi mi w głowie. Proszę o pomoc!Niestety nie pamiętam ani słów, ani wykonawcy. Trafiłem na jej nightcore na YT i po ...
-
Maria Elena (melodia)Poszukuję melodii, która była bardzo podobna do tej w tytule i w tym samym czasie ...
-
Co to za przeróbka?Co tam leci w tle? [youtube.com]
-
Teledysk zaczyna się, że dziewczyna ubrana w kapelusz, kowbojki, mega krótkie spodenkii stanik wchodzi gdzieś na imprezę. Potem kobiety i faceci skąpo ubrani tańczą i ją ...
-
Pomóżcie rozpoznać te piosenkę (MP3 w załączniku- pogłoście).Jakość utworu nie jest najlepsza, bo to to nagranie z Castoramy, dodatkowo zakłócane przez jakieś ...