-
Hotel paradise 3 - piosenka początkowaWitam wszystkich, nie mogę odnaleźć nigdzie kto wykonuje piosenkę, która leci zawsze na początku programu ...
-
Muzyka z filmiku - dla •tęgich• głów !!Hej, proszę o rozpoznanie muzyki z załączonego linku - filmiku. [fb.watch] Dziękuję.
-
Piosenka z mixuZna ktos moze nazwe remixu piosenki od 2:24? [youtube.com]
-
Szukam piosenki z reklamy telewizyjnejSzukam piosenki z reklamy ze słowami "uuu baby" śpiewa kobieta
-
Tytuł nutki z liva Matsonajak nazywa sie ta nutka początek 2:40:00 [youtube.com]
-
Co to za piosenka?Cześć, szukam piosenki, która leci w tle. [youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Witam, poszukuje piosenki z załączonego filmiku. Bardzo bym była wdzięczna
-
DreamHack Masters Winter - muzyka w przerwie między meczamiDzień dobry, Od tamtego roku poszukuje pewnego utworu. Usłyszałem go oglądając turniej CS GO DreamHack Masters Winter ...
-
piosenka pop/country - prawdopodobnie przełom lat 80 i 90Poszukuję piosenki w klimacie pop z elementami country, tak przynajmniej bym to określił. Brzmiała jak ...
-
co to takiego fajnego za nutawitam co to za nuta z 56sekundy z góry dzięki [youtube.com]
-
Trance lub Techno postać rodzi się z nasiona i idzie przez życiePoszukuję teledysku z muzyką Trance lub Techno, w którym postać w formie człowieka mgły rodzi ...
-
Stacja metra, kobieta, mężczyzna, rysunek, parasolkaPiosenka prawdopodobnie z około lat 2000. Akcja chyba dzieje się na stacji metra. Kobieta przyszła, ...
-
Piosenka lata 2000 i powyżejWitam, Poszukuję jednej piosenki z lat mojego dzieciństwa. Wyświetlana zawsze była na VIVIE . Śpiewa ją ...
-
Muzyka Klubowa - House - SZUKAM MOCNOFragment : [krakenfiles.com] Usłyszane w : [youtube.com] 2:37:00 Jeżeli ktoś da radę z tytułem ...
-
nutka z lat mysle kolo 2k10 dawno temu leciala w programie muzycznymteledysk byl o 3/4 ziomkach co chcieli ukrasc auto a te je zamknelo i właczyla ...
-
-
Rozpoznanie podobieństwa melodii z utworuHej, potrzebuje pomocy w rozpoznaniu melodii wykorzystanej w refrenie piosenki z linka (od 1:38) Nie chodzi ...
-
Utwór z gry usłyszany w lobbySzukam utwory z tego filmiku: [youtube.com]
-
"klubowy" kawałek na podstawie utworu Sheila & B Devotion - SpacerDzień dobry, szukam utworu stworzonego na bazie tego kawałka [youtube.com] , być może jest to jakiś ...
-
Szukam piosenkiHejka szukam dość popularnej piosenki, słuchałem w ją w okresie lat 08-10, sama piosenka jest ...
-
Tytułu piosenki z radia park fmWitam, proszę o tytuł wykonawcy i piosenki zamieszczonej w załączniku
-
2 piosenki do zgadniecianagranie z radia internetowego [uploadfile.pl]
-
Scifun - Analiza teorii o płaskiej ziemi (cz. 1)[youtu.be] Od razy wiem że oryginał to "Sound of Silence" ale chodzi mi o remix w ...
-
Szukam piosenki z teledyskuWitam, szukam piosenki rock/metal słyszanej w ok, roku 2005 w vivie, teledysk czarno-biały był sam ...
-
Piosenka z dzieciństwaHej, Chciałbym was prosić o pomoc w znalezieniu piosenki, której słuchałem dawno temu. Prawdopodobnie 2008-2010. ...