-
Grane przez III P.RWitam wszystkich. Poszukuję polskiej przeróbki sunschine rege grupy laid back o tekscie gienia gienia ...
-
Muzyka z m jak miłośćWitam jak nazywa się piosenka końcowa z serialu m jak miłość z odc 1585. Proszę o ...
-
Facet wyciął sobie mózg, bo nie mógł zapomnieć o kobiecie.Kilka dobrych lat temu (może z 9) zobaczyłem na esce w nocy teledysk, którego do ...
-
Nazwa piosenki w TLE[youtube.com] 10:46 co to za melodia zna ktoś?
-
Teledysk z EskiPiosenka leciała 2- 3 lata temu na esce. W teledysku była ładna kobieta która chodziła ...
-
Piosenka hiszpańskaWitam szukam hiszpanskiej piosenki, to lata raczej 80 , spiewa kobieta i to jest najbardziej ...
-
Reklama LekuCześć, ostatnio w przelocie widziałem w telewizji reklamę jakiegoś leku(niestety nie pamiętam nazwy- Polska reklama), ...
-
Stara elektroniczna , anglojęzycznaWitam :) Proszę o pomoc w odnalezieniu utworu którego dawno już nigdzie nie słyszałem a ...
-
Co to za piosenka, jaki teledyskMogę sobie rękę uciąć, że to była piosenka Shane Codd = get out my head, ...
-
Honda Civic (muzyka dubstep)Siemka poratujcie nazwa tej muzyki :) [youtu.be]
-
Nuta polska 4fun.tv 2016-2017Witam. Jak w tytule w tych datach na 4fun leciała polska piosenka. Z tego co ...
-
Co to za utwór, zaczyna się od 6.57 minutyWitam, pytanie jak wyżej, o to link do filmu od kickstera, [youtube.com] interesuje mnie utwór piosenki, który ...
-
Piosenka z reklamy lady birdPoproszę o tytuł piosenki z reklamy filmu lady bird na tvn7
-
2001-2003 VivaChodzi o utwór z lat ok 2001-2003, który leciał na niemieckiej Vivie i w teledysku ...
-
Utwór z wykorzystaniem animacji (animated music video)Poszukuje utworu. Pamiętam raczej tylko animacje zawartą w teledysku. Teledysk ma na pewno więcej niż ...
-
Teledysk gruziński/rosyjski z youtube - retro stylizacjaWitam, jakieś 10 lat temu słuchałem piosenki z teledysku na youtubie. Nazwa była w języku ...
-
Jaka to piosenka?Wiem, że ta piosenka popularna była w 2015 roku. Na nagraniu występowały trzy osoby, kolejno ...
-
PiosenkaSzukam piosenki z początku NAJLEPSZY FILM MOTYWACYJNY NA ŚWIECIE Abstrachuje
-
Jaki to teledysk? Kobieta w bieliźnie, tańcząca przy bagażniku samochoduPamiętam bardzo mało, wiem że były dwie wersje teledysku - jedna to samo tańczenie kobiety, ...
-
Teledysk - girlsband, football amerykański, high heels - okolice 2010 rokuCześć, pamiętacie może dość znany teledysk tam z okolic 2010 roku, gdzie jakiś bodajże girlsband ...
-
Jaka to piosenka?W nagraniu zanuciłem piosenkę, chciałbym poznać jej tytuł, ale nie mogę go ustalić, prosiłbym o ...
-
Polska piosenka hip-hop - tylko kojarze teledysk jak przez mgleHej, mam nadzieje ze ktos da rade pomoc w odnalezieniu tytulu. Slyszalem ta piosenke juz z ...
-
Tik Tok ktoś zna te nutę?[tiktok.com]
-
"żyje we mnie cząstka dziadka"Bardzo popularna nutka hiphopowa w której pada "żyje we mnie cząstka dziadka" Totalnie nie pamietam reszty ...