-
"żyje we mnie cząstka dziadka"Bardzo popularna nutka hiphopowa w której pada "żyje we mnie cząstka dziadka" Totalnie nie pamietam reszty ...
-
Piosenka z IMSWie ktoś jak natrafić w necie na playliste IMS, grają to w supermarketach, galeriach itp.??? ...
-
Tytul kawalkaWitam, czy kojarzy ktos tytul kawalka z tego filmiku, ktory rozpoczyna sie od 8:55 i ...
-
Dziwna piosenkaPamietam tylko teledysk. Jakas szczupla dziewczyna przed malym domem robi pokaz umiejetnosci poslugiwania sie chyba ...
-
Piosenka z Warsaw Shore 15 sezonPomóżcie jaka to piosenka w tle z 5 odcinka kiedy Kasjusz rysuje serduszko dla ...
-
"Nie mów, że ja chcę bez tego żyć"Taki fragment tekstu zapamiętałem słysząc utwór w radiu. Wklejenie tekstu w google nie daje żadnych ...
-
Szukam klasyka może ktoś kojarzyNazwa utworu z 6 minuty tego filmiku [youtube.com]
-
kto wykonuje ten utwór ?Było to około 1975 roku chyba w TRÓJCE.Usłyszałem ten utwór i mnie zamurowało. Nigdy więcej ...
-
Piosenka z klubu Grant w PszczynieNazwa utworu granego w klubie Grant z Pszczyny 1:10:00 [youtu.be]
-
Nuta z setaHey. Ma ktoś namiar na 47:40, 1:05:30, 1:09:00 z tego seta? [youtu.be]
-
Utwor w tleKto śpiewa ten utwor w reklamie samochodu bardzo podobne do Sarah Brithgman dziekuje
-
Co to za muzyka i jaki gatunekWitam Poszukuję nazwy utworu bądź gatunku muzyki takiej jak w poniżej
-
Tytuł popularnej piosenki z fragmentu utworuKojarzy ktoś tytuł tej piosenki zagrałam ją na keyboardzie ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu
-
Piosenka maski, czerwone ubraniaHej. Poszukuję piosenki która w teledysku ma osoby w maskach i czerwonych strojach i skacza ...
-
Werbelki remixSzukam nutki (piosenka-remix) modna w latach 2000 +_- pod hasłem werbelki..grana na werbelkach wpadajaca w ...
-
Potrafi mi ktoś dać chwyty gitarowe tej melodiiSzukam chwytów gitarowych do melodii. U mnie ten plik ma tytuł Green Leaves, ale jak ...
-
Piosenka z lat 2003-2005Witam, już od nastu lat szukam piosenki, którą słyszałem w MTV lub na VIvie, jakoś ...
-
Teledysk grany na polo tv tuż przed godziną 20Teledysk grany na polo tv tuż przed godziną 20:00. 17.04.2020 Niestety widziałem tylko fragment, w ktorym ...
-
tytul muzyki od 1:11:30tytul muzyki od 1:11:30 [youtube.com]
-
Szukam piosenki z składankiMogli byście znaleźć tytuł nuty z 19:46 Szukam tego od lutego [youtu.be]
-
Dziewczyna śpiewaSzukam piosenki disco polo której dziewczyna śpiewa '' wtedy tylko wtedy '' taka rytmiczna piosenka ...
-
Szukam piosenki na której kobieta tańczy na kreskówkowej/animowanej ulicyCześć, szukam teledysku z mniej więcej roku 2010, nie jestem pewien który to dokładnie rok. ...
-
PomocyCzy zna ktoś utwór z reklamy Okocim radler 2021? Leciała też w zeszłym roku. [youtu.be] ...
-
Proszę o rozpoznanie tej nutki ;) Ckw czy ktoś da radęWitam co to za piosenka od 2.12min ? Pozdrawiam Ckw czy ktoś zgadnie [m.youtube.com]
-
Co to za remix?Cześć, potrzebuję pomocy w rozpoznaniu utworu, po słowach trafiłem tylko "Passenger - Let Her Go" ...