-
Witam szukam kawałka może ktoś kojarzy kawałekPomoże ktoś bo nie mogę znaleźć hitu ale nie znam wykonawcy który śpiewa "on chciał ...
-
Piosenka z YTWitam, szukam piosenki, a konkretnie teledysku który był na yt, niestety straciłem do niego link ...
-
Sooner or laterWitam, poszukuje piosenki ktora czesto mozemy usłyszeć w radiu. Jedyne co pamiętam z niej to ...
-
Teledysk z motywem thillera MJWitam szukam piosenki której teledysk wyraźnie inspirował się Thillerem Michaela Jacksona jednak melodia sama w ...
-
kobieta z kosiarkąwitam.poszukuje teledysku kobieta w koszuli nocnej w pokoju ,trzyma kosiarkę a głowę ma w suszarce, ...
-
Kawałek z dziewczyna i rękami facetaHej, szukam kawałka hip hop lub rap o parze co postanawia walić wszystko i jechac ...
-
Jaki to utwór?Poszukuję utworu z tego filmiku YT [youtu.be] zaczyna się gdzieś od połowy występu. Czy ktoś ...
-
Piosenka z filmiku na Youtube, piano instrumentalWitam, szukam instrumentalu zawartego w filmiku na youtube, link z czasem poniżej, piosenka jest mniej ...
-
Czy ktoś zna tytuł od 8:36 - 9:02 ?Witam Czy ktoś zna tytuł od 8:36 - 9:02 ? [youtube.com]
-
Poszukuję remixu Billie Eilish - therefore i amWitam. Mam zagwostke. Poszukuję remixu w/w utworu. Grał go ostatnio Matys na swoim Live. Nigdzie ...
-
Kojarzy ktos remix?[youtube.com] 1:11:40 jest to nutka СТАС ЭКСТАЗ - Crocodile ale nie MTS bootleg ani Jok3ra cos ...
-
Stara nutka w odświeżeniu ( chyba włoska)Witam, poszukuje nutki, która zaczyna się od 14:37. [youtube.com]
-
co to za nutaWitam wiecie co to za nuta z 4:20min z góry dzięki ;] [youtube.com]
-
Czy ktoś zna tytuł od 1:16 - 1:40 oraz od 8:36- 9:02Witam Czy ktoś zna tytuł od 1:16 - 1:40 oraz od 8:36- 9:02 [youtube.com]
-
Proszę pomóżcieSzukam piosenki z lat 90 Zaczynająca się słowami pampam palam pyt pampam śpiewał początek facet ...
-
Piosenka z Śpiewającą Wokalistką I Motywem Indian ?Witam , kiedys leciala piosenka bodajze w roku 2015 czesto puszczana w rmf , piosenka ...
-
Szukam wersji instrumental.Witam, poszukuję wersji instrumentalowej tego utworu [youtube.com]
-
Bardzo Mi ZaleŻy, ProszĘ O PomocBŁAGAM POMÓŻCIE.SZUKAM TYCH PIOSENEK JUŻ Z KILKA LAT 1.Zagraniczny utwór.Nie pamiętam żadnych słów ani melodii piosenki,tylko ...
-
Rosyjska piosenkaCześć, jakiś czas temu obiła mi się o oczy i uszy piosenka jakiegoś rosyjskiego wykonawcy, ...
-
Piosenka z refrenem '' Lui, Lui''Witam potrzebuję nazwę pisonki z refrenem ''Lui, Lui'' jest to piosenka na wolnym tempie z ...
-
Zna ktoś tytuł klubówkaZna ktoś?
-
Co to za muzyka yt?Muzyka na samym końcu filmiku [youtu.be]
-
muzyka klubowa pilne[youtube.com] zna kroś tytuł i renix tego numeru czas od 1.59 do 2.01.20 pozdrawiam
-
muzyka klubowa pilne[youtube.com] witam zna ktos ten nr czas od 52.20 do 53.45 ? pozdrawiam
-
Teledysk łąka, chłopak i dziewczyna, szafa lub drzwi na których pokazują się rysunki...Cześć. Szukam piosenki. Bardziej kojarzę teledysk niż słowa. Wydaje mi się, że jest z zeszłego ...