-
Ruska Nutka W Tle?? KtoŚ Zna?[youtube.com]
-
Co to za wykonawca?Szukam nazwy polskiego wykonawcy, pokazał mi się jako reklama na instagramie, wydawało mi się że ...
-
Hiszpańska piosenkaWitam, proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu piosenki z tego filmiku. [youtube.com]
-
Nutka W Tle?? KtoŚ PomoŻe??[youtube.com]
-
Co to za piosenka ?chyba jakiś rap [uploadfile.pl]
-
Witam szukam autora muzyki w tle z programuWitam szukam autora muzyki z tego programu , sciezka zaczyna sie 1:15 [youtube.com]
-
Nazwa piosenki w tle PILNE!![youtube.com] Co to za nuta ?? jaki to jest remix ??
-
Jak się nazywa ta piosenka?Hej, błagam napiszcie tytuł tej piosenki!!
-
Piosenka z VivySzukam piosenki, która leciała dzisiaj na Vivie, przed godziną 19. Był to utwór R'n'B, śpiewany ...
-
2 piosenki Houseco to za piosenki ? [uploadfile.pl]
-
MUZYKA KLUBOWA || Co to za nuta 3:20 minuta [Pilne][youtu.be] minuta 3:20 myślę że to z seta hazela
-
Szukam piosenki po bardzo charakterystycznym bicieWitam, natknęłam się na bit który już gdzieś kiedyś słyszałam w innej piosence. Shazam niestety ...
-
Francuska PiosenkaWitam poszukuje francuskiej piosenki lata około 70/80, około 4 lata temu słuchałem teledysku na yt ...
-
Piosenka z teledyskuPoszukuję piosenki z tego filmiku [youtube.com] Pytałem właściciela kanału ale niestety nie pamięta. Liczę na ...
-
Muzyka z Rozmowy KontrolowaneCześć, jesteście w stanie powiedzieć mi co to za utwór leci w tle? Od 1:25:36 [youtu.be]
-
Hej zna ktoś tytułHej zna ktoś tytuł? Z góry dzięki [vm.tiktok.com]
-
Jak się nazywa ta piosenka, niech ktoś pomoże bo dostaję już na głowę??!!!To jest jakiś edm/pop hit, który często leciał w radiu na pewno na stacjach typu ...
-
Muzyka z tik-toka z jakiego filmu lub wykonawca[tiktok.com] Pierwszy tik tok u gory jak wam sie wyswietli takie wojskowe wycie
-
Rockowa piosenka z przeróbek filmowych serii Dragon BallWitam, Od lat poszukuje piosenki z przeróbki filmowej z przed czasów youtube, gdzie autor zmontował walki ...
-
Teledysk z dziewczyną w różowych włosach i kitkach.Co to? Pomóżcie
-
Van Helsing RapWitam , kiedyś słyszałem zagraniczny rap pod ten sampel [youtube.com] od kilku dni szukam ale ...
-
Kto rozpoznaje? Barok4 minuta z filmu z poniższego linku [youtu.be] Wiadomo, że kompozytor to Jan Sebastian Bach
-
Co to za przeróbka pierwszego utworu,ktoś poda?oryginalnie to jest L'Amour Toujours ale chodzi mi dokładnie o tą przeróbkę co tutaj: [youtube.com]
-
Piosenki z podobnym riffem gitarowymSzukam piosenki z podobnym riffem gitarowym. [youtube.com] Około 3:19 Proszę o propozycje, może uda się znaleźć właściwą. Około ...