-
Piosenka z tego filmiku na ytJaki tytuł piosenki od 0:55 [youtube.com] ?
-
Pomóżcie rozpoznać te piosenkę (MP3 w załączniku- pogłoście)Jakość utworu nie jest najlepsza, bo to to nagranie z Castoramy, dodatkowo zakłócane przez jakieś ...
-
Czy ktoś kojarzy w jakiej polskiej piosence była ta melodia?Czy ktoś kojarzy ta melodie z jakiejś piosenki ?
-
Muzyka z serialu Sex EducationHej! Natknęłam się podczas oglądania serialu na muzykę, której nie potrafię zidentyfikować, chociaż jestem pewna, ...
-
Retro PiosenkaCześć! Szukam piosenki, której tytułu nie znam. Miał go na moim starym laptopie `` lenovo ...
-
Co to za nutka?[eska.pl] Niby Cadillac VAMERO KUSH KUSH MARMY ale takiego czegośś google nie zna ani Shazam...
-
Filmik z motoremWitam szukam filmiku który oglądałem w dzieciństwie na prawdopodobnie na YouTube. Był tam motocyklista jadący ...
-
Piosenka z przeróbkiWie ktoś jak się nazywa ta piosenka [youtu.be]
-
Szukam tytulu piosenki z RADIOPARTYWitajcie, szukam tytulu piosenki ktora leciala dzisiaj tz 16.03.21 o 20.45 okolo i spiewali cos ...
-
Dziewczyna w słuchawkach na imprezie lata 2000Szukam utworu gdzie w teledysku była dziewczyna w słuchawkach, która siada pod ścianą na imprezie. ...
-
Dwie kobiety na pustyni w tle płąnące łóżkoSzukam teledysku w którym występują dwie kobiety i mężczyzna teledysk jest kręcony na pustyni. Możliwe, ...
-
Polski kawałek z harleyami i zombie(?)Siemanko, szukam kawalka z ktorego kojarze tylko teledysk... Na 99% polski, w miare swiezy... Jedyne ...
-
Reklama credit agricoleWitam. Pamięta ktoś tyluł piosenki śpiewanej w nowej reklamie Credit agricole? Stra piosenka i dawno ...
-
Jaki to tytuł. Proszę o pomoc.[youtube.com]
-
Jaka to piosenka POMPAWitam Piosenka od 0,24 do 0,40 . Caly dzień szukania i niemoge jej rozkminić. [facebook.com]
-
Nieznana muzyka!!![youtube.com] świetna muzyka! Ktoś zna tytuł?
-
Muzyka klubowaMogą być też oryginały zamiast konkretnych remixów. [krakenfiles.com] [krakenfiles.com] [krakenfiles.com]
-
Poszukuje Rosyjskiej Piosenki, Która Leciała w Radiu w Rosji posiadam fragmentNazwa Piosenki z Radia
-
Eurodance jaki tytul ?Pierwsza piosenka
-
teledysk z dziewczyną na plażyposzukuje piosenki gdzie teledysk zaczyna sie na plaży gdzie na blond dziewczynę wpada chłopak z ...
-
Piosenka z jodłowaniem w refrenieSzukam piosenki której refren brzmi jakby ktoś jodłował. Tekst ciężki do wymówienia, ale coś w ...
-
Piosenka z setuPoszukuje piosenki z setu z klubu Omen Chodzi mi o pierwszą piosenkę [youtube.com]
-
Piosenka w której blondyn pali auto POMOCYCześć, szukam piosenki w której blondyn palił auto, była to Polska piosenka, pamiętam, że rzucali ...
-
Teledysk w klimacie Afrojack, gdzie para wieczorem czeka na przystankuPoszukuje teledysku w klimacie Afrojack, Martin Garrix i podobnych dj. Teledysk rozpoczyna się łągodnym wejściem ...
-
Eurodance, Poszukuję nazwy poszczególnych utworów z tego MixuProszę o podanie nazw utworów z momentów: 1:15:00 , 1:25:46 i 1:54:32 [youtube.com]