-
PILNE!! Tytuł piosenki 2013-2015Kompletnie zapomniałem tytułu piosenki, tak jak jest w tytule piosenka powstała właśnie w tych okolicach ...
-
Szukam piosenek z lat 80Poszukuje piosenek disco z lat 80 w stylu: Bad Boys Blue - i wanna hear your ...
-
muzyka klubowa pilne[youtube.com] witam proszę o tytuł nr od 0.30
-
Stara piosenka z radia?Witajcie. Znalazłem tę stronkę więc może jest nadzieja na znalezienie tej piosenki, która strasznie wpadła ...
-
Polska piosenka pop z 2008-2014Witam, Poszukuje pewnej piosenki. Problem w tym, że nie bardzo ją pamiętam. Wiem tylko tyle, że ...
-
Girlsband 90 - 00Cześć, Poszukuję zespołu lata 90, albo 2000 rok. Girlsband ma teledysk w opuszczonym budynku na wysokości, ...
-
Pomorzecie znalść piosenke po opisie teledysku ?woda piasek blondynka gra na pianie (2016-2017)
-
Muzyka z reklamy wycieczki do Turcji biura podróży i z supermarketów Kaufland i BiedronkaWitajcie :-) Dopiero dołączyłam do tej stronki. W supermarketach słyszałam piosenkę: "come and shine and know my ...
-
Jaka jest muzyka w tym filmiku?[youtube.com]
-
Nazwa zespołu wokalistkaWitam szukam zespołu w którym występuje bardzo sexowna tancerka/wokalistka. lata 80-2000 nie kojażę utworu. Utwór ...
-
Hiszpańska (?) piosenka z lat około 65-70Witajcie! Dziś w "trendy radio" leciała piosenka (nie zdążyło się Shazamować -.-), tekst coś a'la ...
-
Co ta za piosenka na podstawie teledyskuMogę sobie rękę uciąć, że to była piosenka Shane Codd = get out my head, ...
-
Szukam muzyki electronic trance lub electronic techno z pogranicza lat 90 lub wczesnych lat 2000Mianowicie jest to muzyka bardziej trance z domieszką electronic, a dokładnie jest to męski głos ...
-
Co to za nutka w 1.55.30 ? może być oryginał[youtube.com]
-
Ever, ever. Znana piosenka.Witam. Mam pytanie. W radio usłyszałem fragment piosenki, dokładnie w urywkach w radiu "Złote przeboje". ...
-
Piosenka z filmiku na YoutubeWitam, Czy ktoś jest w stanie podać tytuł bądź jakiś link do pełnej wersji tej ...
-
Jaka to piosenka?Mam pytanie jaka to piosenka sluchalam jej jak byłam młodsza ,pamiętam tylko urywki piosenki były ...
-
Witam szukam kawałka może ktoś kojarzy kawałekPomoże ktoś bo nie mogę znaleźć hitu ale nie znam wykonawcy który śpiewa "on chciał ...
-
Piosenka z YTWitam, szukam piosenki, a konkretnie teledysku który był na yt, niestety straciłem do niego link ...
-
Sooner or laterWitam, poszukuje piosenki ktora czesto mozemy usłyszeć w radiu. Jedyne co pamiętam z niej to ...
-
Teledysk z motywem thillera MJWitam szukam piosenki której teledysk wyraźnie inspirował się Thillerem Michaela Jacksona jednak melodia sama w ...
-
kobieta z kosiarkąwitam.poszukuje teledysku kobieta w koszuli nocnej w pokoju ,trzyma kosiarkę a głowę ma w suszarce, ...
-
Kawałek z dziewczyna i rękami facetaHej, szukam kawałka hip hop lub rap o parze co postanawia walić wszystko i jechac ...
-
Jaki to utwór?Poszukuję utworu z tego filmiku YT [youtu.be] zaczyna się gdzieś od połowy występu. Czy ktoś ...
-
Piosenka z filmiku na Youtube, piano instrumentalWitam, szukam instrumentalu zawartego w filmiku na youtube, link z czasem poniżej, piosenka jest mniej ...