-
Utwór rock/metal teledysk z członkami zespołu na motorzeteledysk z członkami zespołu na motorze . kawałek ten będzie mieć już dobrych parę lat ...
-
Starsza piosenkaW tym teledysku kobieta spada z bloku + kolory były chyba coś w stylu bardzo ...
-
Jaka jest muzyka w tym filmiku? 2:15[youtube.com]
-
Teledysk piosenki trance 2001/2003?Teledysk na pustyni. Męski głos. Typowy trance. Facet w teledysku przebrany za wampira i zarazem ...
-
Stara piosenka pop o wypadku samochodowego?To stara polska piosenka pop z lat 90. To kobieta, która śpiewa piosenkę. Zaczyna się ...
-
Modelka Victoria SecretJak nazywa się modelka z załącznika? Ktoś coś?
-
Utwór w tle z oprawy MTV 90sWitam Wie ktoś co to za kawałek leci w tle 0:18-0:30 [youtube.com]
-
Pomożecie?Szukam utworu, z tego filmiku [youtube.com]
-
Hejka może ktoś zna tytuł[vm.tiktok.com]
-
Piosenka z VH1, Coldplay, nie wiemTyp śpiewa - say that you love me (albo want me) miękkim głosem, przypomina coldplay i w ...
-
Pewna piosenkaSzukam chyba rosyjskiej piosenki coś jak t.A.T.u, ale pamiętam tylko teledysk.. :/ Piosenka była smutna. ...
-
Teledysk chłopak wytatuowany gra na saxofonieNie jest to piosenka a jedynie cover grany na saxofonie. Facet wydzierany gra gdzieś na ...
-
Polska piosenka pamiętam kawalek tekstuLata 90te. Poszukuję nazwy zespołu i utworu. Pamiętam kawałek tekstu. Polski zespół, spiewał mężczyzna. Oto ...
-
piosenka w tleco to za piosenka w tle? [youtube.com]
-
Piosenka z "nanana"Szukam piosenki, która niedawno leciała na antenie radia park w "zaparkuj na luzie", w stylu ...
-
Muzyka z reklamy warsaw shoreKtoś wie jak nazywa się ta muzyka idąca w tle reklamy z warsaw shore? Załączyłam ...
-
Fell in Love with an AlienHej, slyszalem dzisiaj piosenkę w której jestem niemal pewien [ w refrenie] leci: Ow, I'm in ...
-
Muzyka z CroppSzukam piosenki, w teledysku był mężczyzna, który grał na czymś podobnym do Keytaru, jest tak ...
-
Kawałek z seta ytSzukam kawałka, który wchodzi mniej więcej w 1:31:00 Ten z wokalem damskim. [youtu.be]
-
Zna ktoś te melodyjki z tego fragmemtuWitam zna ktoś ten kawałek? Pozdrawiam
-
teledysk z MTV Rocks w stylu "Mechanicznej Pomarańczy"Szukam piosenki, którą słyszałam około 2014/2015 roku na kanale MTV Rocks - była to w ...
-
Szukam ! Pilne !Piosenkę słyszałam na MTV. Na teledysku jest chłopak w długich rudych włosach i kilku innych ...
-
Muzyka z filmikuWitam. Zna ktoś te rytmy z owego frgmentu? Pozdrawiam
-
PomocyNie wiem czy ktoś z was słuchał ,ale poszukuje piosenki , są to polscy raperzy ...
-
Dźwięk maszynyWydaje mi się, że w latach 70-tych (raczej ich początek) pojawiło się kilka utworów, które zaczynały ...