-
Szukam starej, smętnej piosenkiWitam. Szukam piosenki, której od dawna już nie słyszałem. To utwór prawdopodobnie z pierwszej połowy ...
-
TeledyskAnimowany teledysk w którym dużą małpa /king kong wspina się na wieżowiec i ratuje jakaś ...
-
Klubowa piosenka teledysk w klimatach SMSzukam piosenki klubowej pamiętam tylko że teledysk był w klimatach SM, była pani dominatrix, kolorystyka ...
-
pamiętam tylko teledysk - może ktoś pomoże ? :)Nie pamiętam tytułu/wykonawcy, tylko teledysk.... Dwoje dorosłych na plaży, z nimi mały chłopiec, dorośli zasnęli, po ...
-
Piosenka z tańczącym Hindusem w teledyskuHej, szukam piosenki niestety nie znam żadnych słów tym bardziej wykonawcy, ale w teledysku tej ...
-
Piosenka której pamiętam tylko teledyskPrzypomniała mi się nie dawno pewna piosenka, a właściwie jej teledysk i chciałabym się dowiedzieć ...
-
Pamiętam tylko teledyskSzukam piosenki, z której pamiętam jedynie kilka migawek z teledysku, a mianowicie - Ameryka, dwie ...
-
Co to za utwórCześć, niestety żaden asystent google czy shazam nie są w stanie pomóc w odnalezieniu tego utworu! Bedę ...
-
Co to za utwórCześć, niestety żaden asystent google czy shazam nie są w stanie pomóc w odnalezieniu tego utworu! Bedę ...
-
-
Get upSzukam piosenki, którą usłyszałem na niemieckiej vivie jakoś w latach 2004-2009. Jej tytuł to ...
-
Włoska piosenka z TikToka, filmik w opisieCzy ktoś wie co to za piosenka? [tiktok.com]
-
zbuntowany aniołHejka. Mam pytanie o utwór z 204 odcinka zbuntowanego anioła, parka jest na Ibizie w ...
-
Imagine Dragons - Follow YouSiema, mam pytanie... Z czego to jest zerżnięte :D Ręce sobie dam uciąć, że ten refren ...
-
Niemiecka piosenka - teledysk w cukierniSzukam jeszcze jednej piosenki, którą w latach 2004-2009 słyszałem na niemieckiej Vivie. Śpiewał facet około ...
-
jaka to piosenka - pamiętam tylko teledyskDwoje dorosłych na plaży i był z nimi mały chłopiec, dorośli zasnęli, po przebudzeniu myśleli, ...
-
Popularny Remix Slap-House PPK - ResurrectionWitam , czesto w radiu mozna uslyszec ta wersje slap house i tam jest taki ...
-
Jak nazywa się aktorka z tego spotu reklamowego?Witam serdecznie. Jak w tytule - chodzi o nazwisko aktorki występującej wraz z Michałem Czerneckim w ...
-
Tytuł z nagraniaTytuł z nagrań z załączników coś podobnego do ATB. Przepraszam za jakość, ale nagrywane na ...
-
Nieznany motyw filmowy?Coś dzwoni, ale nie wiem w którym kościele. :D Gdzieś to chyba kiedyś słyszałem. Shazam ...
-
Szukam piosenki, tytułu bądź nazwy zespołuHej szukam piosenki w której spiewa prawdopodobnie amerykański wokalista rockowy. Piosenka jest raczej spokojna ale ...
-
Pytanie o muzyke w tleWitam zna ktoś wykonawce muzyki w tle bo szukam tego wykonawcy już długo
-
Poszukuje tytuł piosenki w wakacyjnym klimacieteledysk w którym facet budzi się rano na kacu, później idzie pojeździć na motocyklu a ...
-
Muzyka z której pamiętam słowa ale nie dokładnie.but you keep pushing and pulling me, we can sit by the fire I'm sick ...
-
Co to za piosenkaWitam, piosenka zaczyna się od minuty 17:52 na tym filmiku [m.youtube.com]