-
Piosenka z Radia ooo eeePoszukuje piosenki ktora leci w radiu . w refrenie spiewa dziewczyna ooo ooo lub ooo ...
-
polska piosenka z Eska Rock TVSzukam polskiej piosenki, którą widziałam jakiś czas temu wieczorem w Eska Rock TV. Niestety nie ...
-
Jaki tytuł?Cześć, zna ktoś tytuł piosenki w tle od 8:53? [youtu.be]
-
Szukam piosenki polskiego zespołu elektro-pop ?Jest to polski zespól, raczej niszowy, na pewno piosenka jest starsza jak 2017-2016 (wtedy słyszałem ...
-
Ekwador pomocy klubowicze[youtube.com] proszę o tytuł czas od 26.41
-
Ogarnia ktoś klubowe klimaty? Fragment do odsłuchania! Potrzebny tytuł piosenki!Proszę o pomoc! Uwielbiam takie klimaty. Potrzebny tytuł tej piosenki!
-
Disco polo - prawdopodobnie kanał SilverTVCześć, Dziś rano około 9, usłyszałem w telewizji 2 fajne utwory disco, w pierwszym usłyszałem słowa ...
-
Money heist piosenkaWitam , Poszukuje piosenki z tego fragmentu serialu money heist [m.youtube.com]
-
Mam talent sezon 11Jak nazywa się muzyka z Mam Talent sezon 11 na samym końcu po reklamie biżuterii?
-
Kto wykonuje tę piosenkę?Witam wszystkich. Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu zagadki muzycznej z dziedziny Eurodance. " You Got Me ...
-
Jaka to piosenka?Witam pamietam tylko tyle "Baby You Can I" niestety Shazam nie wyszukał bo za cicho ...
-
Poszukuje teledysku, w którym kobieta trzyma linę na dachu a pod koniec ją puszcza.Piosenka była śpiewana przez mężczyznę ok 40lat chyba miał długie włosy i chyba kowbojski kapelusz ...
-
Nie pamiętam teksu, melodii ani autoraHejka, szukam piosenki bo zapomniałam tytuł, wykonawcę i melodie ale pamiętam że na miniaturce był ...
-
Bardzo proszę o pomoc - poszukuje piosenki z ubiegłego lata minionego roku !!!!!!!Drodzy! Pilnie poszukuje piosenki - rok temu grała często w radio, miała rysunkowy, animowany teledysk ...
-
Co to za utwór muzyczny?Witam,chciałbym się dowiedzieć co to za utwór w załączniku. Wykonane na organach. Nagranie z ...
-
Co to za utwór muzyczny?Witam,chciałbym się dowiedzieć co to za utwór w załączniku. Wykonane na organach. Nagranie z ...
-
-
Refren spiewany przez kobiete chyba po arabskuSyn mi kiedys poscil ten kawalek i sam juz nawet nie pamieta co to bylo, ...
-
W teledysku samochody terenowe na piaskuWitam, poszukuję piosenki prawdopodobnie z lat 90 lub początku lat 2000 na pewno w teledysku ...
-
Piosenka dance z lat 90 tych prawdopodobnieZnalazłem na kasecie piosenkę. Kto ją wykonuje i jaki jest tytuł?
-
Co to za nutka ? Zna ktoś ?[youtube.com]
-
Rap lata 2014 w górę- pomocyWitam, Wiele razy juz mi pomogliście wiec moze teraz tez sie uda. Poszukuje piosenki zagranicznej ...
-
Muzyka z tego filmiku Najgorsze polskie tatuaże[facebook.com]
-
Muzyka z reklamy Lidl Grill and fun 2021Szukam piosenki z reklamy Lidl Grill and fun 2021.
-
Teledysk: murzynka z blond/rudymi lokamiSzukam utworu, którego teledysk widziałem w lutym na Eska tv. Z teledysku pamiętam jedynie że ...