-
Nazwa utworuWitam, zna ktos tytuł piosenki z załaczonego pliku?
-
Witam, zna ktoś tytuł piosenki z załączonego pliku?Witam, zna ktoś tytuł piosenki z załączonego pliku?
-
Plik z fragmentem muzyki w załącznikuJest to nagrany plik z filmiku z YT. Film został usunięty ale zdążyłem nagrać go. ...
-
Muzyka z filmiku gatunek Techno/Dub/TrippyWiem tyle co nic, szukałem godzinami i już wystarczy mi do końca życia tego gatunku. ...
-
Poszukiwany wykonawcaWitam. Może ktoś rozpoznaje zespół lub kawałek??
-
Utwory z dawnej TVCzy ktoś ma jakieś skojarzenia co do tych utworów? 1. Zaczyna się od 0:38, a kończy ...
-
Piosenka z Ikarem (anglojęzyczna)Anglojęzyczna, dość wolna ballada. Wokal chyba męski. w którejś zwrotce tekst typu "you are Icarius, ...
-
Teledysk lata 90 z konwersacją w tle.Witam, poszukuje teledysku/piosenki ostatnio widziałem go na Mtv90. Spokojny kawałek śpiewa kobieta, w tle cały ...
-
Pytanie o polski kawałek z kobiecym wokalem z konca lat 90-tychCzy kojarzy ktoś pewną piosenkę z lat 90-tych, to była Polska piosenka z kobiecym wokalem. ...
-
Indie rock - In the letterCześć, szukam od lat piosenki, wykonywał ją zespół grający chyba indie rock, wokalista miał dosyć ...
-
Pamiętam tylko teledyskSzukam piosenki, która kojarzę jedynie z kilku migawek teledysku. Mianowicie Ameryka - dwie piosenkarki to ...
-
polski utwor hiphopowy w referenie slowo "wstań"Witam szukam utworu dosc starego, teledysk półamatorski, śpiewa go młody chłopak z wąsikiem, w teledysku ...
-
Zna ktoś ten beat?[soundcloud.com]
-
Włodek Markowicz- Znalazłem kamerę 8mmWItam! Czy byłby ktoś w stanie zidentyfikować motyw muzyczny który występuje w 9:10-9:30 nagrania? [youtube.com]
-
Płaska Ziemia i Scifun - muzyka klasyczna z 6:54Witam serdecznie, czy ktoś może ma pomysł co to za utwór lecący od 6:54 w ...
-
Piosenka z mężczyzna w okularach i kamieniemHej, jak się nazywała ta piosenka w której był taki elegancko ubrany mężczyzna w okularach ...
-
Popularna nutka 90'Od dłuższego czasu chodzi za mną dosyć popularna nutka. zagraniczna, stawiam że to lata 90, śpiewa wokalistka, ...
-
StarszeWitam ponownie. Znów Bardzo proszę o pomoc. Pamiętam niewiele i wiem, że będzie ciężko, lecz ...
-
Co to za Muzyka?[vm.tiktok.com] [vm.tiktok.com]
-
królestwo za tytuł tej muzykiLink poniżej, minuta: 37:08 Słychać ją przez jakieś ~20 sekund między dialogami, szukałem jak ...
-
Piosenka z mixuWitam szukam tytułu piosenki, która zaczyna się od 5:01:38 w tej składance [youtu.be] Próbowałem szukać ...
-
Piosenka z BlackSpaceWitam szukam nazwy piosenki z serialu BlackSpace z drugiego odcinka.
-
Dziewczyna śpiewa ''tylko wtedy''Szukam piosenki disco polo której dziewczyna śpiewa w refrenie ''wtedy tylko wtedy'' taka rytmiczna piosenka ...
-
Co to nutka w tle?[youtu.be]
-
Szukam tytułu lub wykonawcySzukam tytułu lub wykonawcy piosenki po arabsku (tunezyjska). Będę bardzo wdzięczny za pomoc