-
Niemiecka piosenkaCześć. Ostatnio słyszałem na weselu rytmiczną piosenkę śpiewaną po niemiecku przez babeczkę w stylu pop, ...
-
Śmiertelny wirusie, uratowałeś to uczucie, ona chciała uciekać a nie mogła wyjechaćRefren ze sławami jak w tytule, Utwór słyszany w radio Płock FM w roku 2021. Styl ...
-
Tytuł utworu od 0:11 - 0:25Witam Czy zna ktoś tytuł utworu od 0:11 do 0:25 [youtube.com] Pozdrawiam
-
Tytuł piosenkiPoszukuję tytułu piosenki raz usłyszanej w radiu. Tekstu do końca też nie jestem pewna, wykonawca ...
-
-
Jak nazywa się muzyka z tego filmiku? Fragment (7:40-7:48)Jak nazywa się muzyka z tego filmiku? Fragment (7:40-7:48). Link do filmiku: [youtu.be]
-
Piosenka z 4 pejsatymi żydami w samochodziePiosenka dość żwawa była i wesoła (bynajmniej tak to odebrałem jako dzieciak), w wideoklipie było ...
-
Jak nazywa się muzyka z dawnych meczów T-Mobile Ekstraklasy?Jak nazywa się muzyka z dawnych meczów T-Mobile Ekstraklasy podczas ,,podawania i czytania składów''? Link ...
-
Co to za utwór? Pomoże ktoś?Secik z 7th heaven legnic
-
Poszukuję utworu z seta hardcore hard technoMoże wie ktoś co to za utwór zaczynający się mniej więcej w 20:00 na tym ...
-
Bit refrenu tej piosenkiWitam Cały czas chodzi mi po głowie, czy bit refrenu z tej piosenki nie pochodzi z ...
-
Rosyjska klubowa nutkaWitam . Tak jak w temacie . Poszukuję utworu z nagran. Nagrania krótkie ale kto ...
-
Podobne piosenki/gatunek muzyczny?Zastanawia mnie jaki to gatunek muzyczny (konkretniej niż electro) Chciałabym znaleźć więcej piosenek w tym stylu. ...
-
Piosenka dziewczyna ŁódźHej, szukam piosenki, w której, śpiewa kobieta, po angielsku i ona występuje również w teledysku. ...
-
Meluzyna z "pana Kleksa"Witam. Poszukuję utworu Meluzyna w aranżacji z męskim głosem. Oryginalnie śpiewa pani Małgorzata Ostrowska, a ja ...
-
Piosenka z eski - czarno biały teledyskSzukam piosenki, ktora 2-3 tygodnie temu była kilka razy emitowana w eska tv. Piosenka jest ...
-
Identyczny bit ;(Witam. Szukam piosenki która ma początek bitu identyczny jak w tej reklamie. Ten sam rytm ten sam ...
-
Hej jak sie nazywa ten utwór ??Witajcie kto mi pomoze odnaleść nazwe tytułu muzyki ktory leci na tvn turbo nowinki technologiczne ...
-
Smutna i spokojna piosenka zagranicznaHejka, koleżanka szuka piosenki i zarazem teledysku, w którym facet wraca z wojny do domu, ...
-
Nanana nanana lub lalala lalalalaHej, piosenka o którą mi chodzi rozpoczyna się od takich słów jak w tytule. Słyszałem ...
-
zagraniczna piosenka do zindentyfikowaniawitam, chciałem posłuchać piosenkę, niestety nie pamiętam ani tytułu, ani wokalisty, z teledysku, który leciał ...
-
Jaki to wykonawca i tytułSzukam teledysku ze zdjęcia.
-
Czy zna ktoś piosenkę ze słowem green w tytuleDzisiaj około 8-9 rano na programie eska słyszałem piosenkę, pamiętam tylko że tytuł i wykonawca ...
-
Eska szybki strzał z dziśTeledysk leciał rano na esce, mlodzi poubierani w dresy etc, tancerze, walka na chyba hali ...
-
Piosenka z eska tv helpTa piosenka szla dzis (15.05.21r) do południa, w miedzyczasie, albo lekko przed trwaniem programu 'Weekend ...