-
poszukuje piosenki , która siedzi mi w głowie z wakacji z 2015r.Witam. Poszukuję piosenki autora nie pamiętam, lecz to co utrwaliłem w głowie to , ze ...
-
Szukam tytułu piosenki z początku filmikuPiosenka zaczyna się w 9 sekundzie filmiku [youtu.be]
-
Kawałek elektroniczny, chyba z lat 2000Witam, dzisiaj siedząc na festiwalu usłyszałem kawałek, który już kiedyś na pewno słyszałem, a teraz ...
-
Szukam piosenki - może ktoś rozpozna teledyskSzukam piosenki, może ktoś skojarzy teledysk: rodzina siedzi przy stole i je obiad. Ojciec kłóci ...
-
Starszy utwór z EskiWitam serdecznie, poszukuje angielskiej piosenki, gdzie w teledysku mężczyzna wykonywał prawdopodobnie ćwiczenia na palu jest ...
-
Smutna piosenkasiemka, wie ktoś może co to za muzyka od 0:13 [youtube.com]
-
Co to za nutka?Niestety wiem, że słabej jakości ale może ktoś akurat kojarzy?
-
piosenka z teledyskuWitam, szukam polskiej piosenki śpiewanej przez mężczyznę. Teledysk zaczyna się w mieszkaniu starszego Pana który ...
-
Piosenka z reklamy Isana RossmannTak jak w tytule: [youtu.be]
-
Jaka nuta bitNuta z bitu proszę o odp zalazy mi bardzo
-
Jaka nuta bitNuta z bitu proszę o odp zalazy mi bardzo
-
Co to za nuta ?od 4:28 [youtube.com]
-
Piosenka, pamiętam tylko trochę teledyskSiemka, szukam piosenki w tekście albo tytule na pewno było coś "young". Teledysk wyglądał tak, ...
-
Poszukuję tytułu płyty/ piosenkiWitam, nie znam wykonawcy ani jednego tytułu z albumu. Wiem tylko, że to stara kapela, ...
-
Zna ktos ten teledysk ?Witam , chciałbym poznac tekst starej piosenki (teledysku) tylko zapomnialem jak sie nazywala ... Bylo ...
-
Co to za dźwięk?Witam:) Podaję niżej link do dźwięku który wpadł mi w ucho lecz Shazam oraz ...
-
-
Zna kto remix Gala-freed from desire???[soundcloud.com] 1:27:00
-
Teledysk z parą Afroamerykanów którzy malowali sobie twarzeTen teledysk zobaczyłam na YouTube pare lat temu. Opowiada o dziewczynie która zobaczyła chlopaka z ...
-
Muzyka z HeavenWitam, poszukuje nazwy utworu niestety shazam nic nie znalazł
-
Jaka to melodiaWitam. Zna ktoś tytuł z nagrania z pozytywki z załącznika?
-
Pomocy!!! Czy zna ktoś tytuł tej piosenki? [cover na youtube]Od kilku lat gram na gitarze elektrycznej i poprostu musze nauczyć się tego utworu, bo ...
-
Reklama z piosenką Wonderful lifeSzukam nowej reklamy z piosenką Wonderful life, wczoraj widziałem ją pierwszy raz. Chodzi mi o to ...
-
Ponawiam z plikami. Co to za wersja Boney M?Witam. Czy ktoś potrafi odpowiedzieć gdzie znajdę tą wersję Rivers Of Babylon? Domyślam się tylko ...