-
Szukam kawałka z EurodanceWitam szukam utworu z hitu Eurodance 90s. 8min - 8:25 podany z linka po tym ...
-
Jaka to piosenka, znam tylko pierwsze początkowe nutyJak w temacie, załączam nagranie
-
Szukam piosenki Z Eska TVPiosenka z Eska on the Beach dzisiaj między 12 a 12:30, w teledysku wokalistka ubrana ...
-
bardzo znany kawałeknie moge sobie przypomniec tytułu,ale w miare popularny spokojny utwor ,na teledysku koles gra na ...
-
Klubowa nutka[youtube.com] Witam, poszukuje tej nutki z 24:51, wiem że słabo słychać ale może ktoś da radę ...
-
Piosenka polskaFragment tekstu: "Ja Ci powiem czego chce kiedy znów spotkamy się Słońce poprowadzi mnie do krainy ...
-
Muzyka z radia, pewnie słyszałeś/aś ;)Słyszałem ostatnio podczas zakupów ale nie zdążyłem zShazamować :/ Spokojna nuta, w refrenie zdecydowanie dominuje ...
-
Bry, poszukuję piosenki z eskaTV.Piosenka była transmitowana kilka lat temu, była rytmiczna i jej część brzmiała jak "kic kic ...
-
Szukam pewnego utworu z lat 90'- "Hey Ho!, Hey Ho!"Witam Was serdecznie. Szukam utworu i mam nadzieję, że już go słyszeliście. W utworze są ...
-
Znany utwór.. ale niestety ja go nie znam. Słyszałem kilka razy "przez ścianę" więc nawet nie ...
-
Polska piosenka z radia ccmWitam, poszukuję polskiej piosenki, która leciała pare dni temu w radiu CCM Kobiecy delikatny vox przy ...
-
Jakiś cover czy fun dub ,, Idź i zostaw mnie,,Witam kiedyś znalazłem na YT piosenkę która była podpisana jako fundub Pokemon czy jakoś tak ...
-
We Children from Bahnhof Zoo s01e03 34:30Co to za muzyka z serialu Serial: We Children from Bahnhof Zoo s01e03 w 34:30
-
JAkie to muzy helpHelp ;]
-
Utwór? Ktoś? Coś?Jak to bywa....coś wpadnie w ucho, ale nie idzie ogarnąć tytułu w żaden sposób... Utwór z ...
-
Ostatnia próba - czy zna ktoś tą kasetę? (Aktualizacja utworów/chyba pełna)Witam Chciałbym poprosić ostatni raz kogoś o nazwę składanki/mixu tej kasety. Może ktoś się jednak trafi. ...
-
Szukam piosenki pomóżcieSzukam piosenki którą usłyszałam kilka dni temu w stradivariusie, dodam że już kiedyś w jakiejś ...
-
Co to za utwór?Załączam plik fragmentu utworu, co do którego nie jestem pewien. Czy to jest jakaś wersja ...
-
Muzyka z filmu Creepah: Melanż ostatecznyWitam, chciałbym zapytać czy zna ktoś tytuł muzyki z odcinka pierwszego Creepah'a ? Chodzi mi o ...
-
Niemiecka piosenkaCześć. Ostatnio słyszałem na weselu rytmiczną piosenkę śpiewaną po niemiecku przez babeczkę w stylu pop, ...
-
Śmiertelny wirusie, uratowałeś to uczucie, ona chciała uciekać a nie mogła wyjechaćRefren ze sławami jak w tytule, Utwór słyszany w radio Płock FM w roku 2021. Styl ...
-
Tytuł utworu od 0:11 - 0:25Witam Czy zna ktoś tytuł utworu od 0:11 do 0:25 [youtube.com] Pozdrawiam
-
Tytuł piosenkiPoszukuję tytułu piosenki raz usłyszanej w radiu. Tekstu do końca też nie jestem pewna, wykonawca ...
-