-
Czy znacie taki utwór?Leciał na 4funtv lub na ESKA TV wczoraj(czwartek 24/06) równo o 22:00. Taka młoda dziewczyna ...
-
Ktoś kojarzy tę piosenkę?Wstałam rano i miałam ją w głowie od początku. Cały czas jej szukam i pamiętam ...
-
Piosenka z biurkiem/notesem w teledyskuPoszukuje piosenki o której niestety nie wiem zbyt wiele... Pamiętam że to polski rap, taka ...
-
Szukam piosenki ktora pamietam z teledysku z lat 80Szukam pewnej piosenki ktora pamietam z teledysku z lat 80. Mialam teledysk ...
-
lata 90Szukam piosenki gdzie akcja zaczyna sie na dworcu wersja angielska.Pamietam tylko tyle ze zaczyna ...
-
Teledysk w klimacie Afrojack, gdzie para wieczorem czeka na przystankuPoszukuje teledysku w klimacie Afrojack, Martin Garrix i podobnych dj. Teledysk rozpoczyna się łągodnym wejściem ...
-
Piosenka z filmikuPierwsza , ktoś zna tytuł ? [youtube.com]
-
Muza z napisów koncowychCzy ktoś rozpoznaje kawałek na samym końcu jak leca napisy? [m.youtube.com]
-
Poszukuje muzyki w stylu elektronicznej z pianem i bassem?Szukam muzyki podobnej do tego. Nie wiem jak to nazwać elektroniczna z pianinem i bassem ...
-
Muzyka w tlePoszukuje utworu, który słychać w tle od 12:50 [youtube.com]
-
Film K.Krauze "Dług" Muzyka w tleWitam wszystkich :) Pilnie poszukuję wykonawcy utworu, który leci w tle tego filmu 43:56 - ...
-
Co to za piosenka? Pierwsza miłośćWitam, tak jak w tytule wie ktoś może co to za piosenka z odcinka 41 ...
-
Jaki to kawałekUtwór, gdzie w teledysku podjeżdża gość samochodem i patrzy jak drugi coś tańczy, nie podoba ...
-
Niemiecka piosenkaKto zna tytuł tej piosenki i najlepiej odrazu remix tego. Często leci na radiooparty
-
2. piosenka ze zwiastunu Najmro[youtu.be] W tym zwiastunie filmu " Najmro. Kocha, kradnie, szanuje " pojawiają się 2 piosenki. Na ...
-
Może ktoś pomoze youtubeszukam i szukam [youtube.com]
-
Piosenka ZenkaDzień dobry, Jaka piosenka Zenka Martyniuka leci od 2:55. Podaję link. Za każdą odpowiedź z ...
-
Pamiętam tylko teledyskWitam. Nie pamietam nazwy piosenka ale w teledysku byl to gość przebrany za maskotke białego ...
-
Szukam tytułu Japońskiej piosenkiCześć, szukam tytułu japońskiej piosenki z coub.com [coub.com] Możliwe, że ...
-
co to za piosenka fajnahej co to za piosenka fajna z góry dzięki [youtube.com]
-
Z dyskotekiSzukam tego dropu 5:39 [facebook.com]
-
Eurodance - "Come with me listen to my sweet voice"Cześć wszystkim! Od kilku lat chodzi mi po głowie piosenka, którą znalazłem jeszcze na taśmie. Niestety ...
-
Teledysk w dziwnych strojach i kaskachPiosenka leci czasem w radiu nie wiem na jakiej stacji . Z lat 80/90 w ...
-
czesto słyszane na tiktoku[youtu.be] od 9 sekundy
-
Polski rap blendSiema, ostatnio usłyszałem gdzieś jakiś polski rap z tym bitem. To chyba jakiś blend Gość ...