-
muzyka klubowa pilne[youtube.com] witam zna ktoś pierwsza nute ?
-
stara nuta jakiś remixw Refrenie słychac melodie z piosenki Steve Murano - Passion jednak szukam wersji tej w ...
-
Co to za piosenka ????Szukam tytułu i wykonawcy piosenki z załączonego pliku ani Shazam ani inne podobne aplikacje nie ...
-
Piosenka dość stara znaleziona na filmie z 2014 rokuTak jak w temacie szukam tytułu piosenki, którą podałem w załączonym linku (wrzuciłbym bezpośrednio na ...
-
Co to za piosenka?!!!Bardzo prosze o tytuł piosenki lub jakis link do youtube z tą piosenką!! Jest to ...
-
co to za utwór[youtube.com]
-
Pomocy nie daje mi to spokojuSzukam pewnej piosenki która leciała w radiu (nie ma jej na stronie odsluchane bo to ...
-
czy ktoś może mi pomóc rozpoznać ten utwór?wydaje mi się , że jest to muzyka filmowa. Udało mi się nagrać samą końcówkę ...
-
Zna ktoś może tytuł tej nutki ?Z góry dziękuje za pomoc :)
-
Nagranie z gitaryCo to za piosenka? Pozdrawiam :)
-
Ktoś kojarzy tę piosenkę?Cały czas jej szukam i pamiętam tylko melodie refrenu (załączyłam nagranie) oraz wydaje mi się ...
-
Rosyjska piosenkaWitam, mam taki problem od jakiegoś czasu prześladuje mnie piosenka o której wiem nie ...
-
Muzyka z filmikuJaki tytuł ? [youtube.com]
-
Znana piosenka z lat 80/90Witam, od dwóch dni chodzi za mną jedna piosenka i wiem, że prędzej czy później leciała ...
-
Pomocy ważne jak cholerna #!!!![youtu.be] Polski rap albo blend pod ten bit. Ostatnio coś takiego słyszałem i nie mogę nigdzie ...
-
-
Tytuł z teledyskuWitam ktoś kojarzy tytuł z teledysku? Proszę o pomoc
-
Z setu Ekwador manieczki błagamJaki jest tytuł tej piosenki, czesto leci na imprezach retro oraz w klubie Ekwador
-
Pomoc w znalezieniu kawałka Ekwador ManieczkiWitam wszystkich bardzo zależy mi na znalezieniu kawałka zaczynającego sie od 59 minuty. Pomoże ktoś? ...
-
kto to? / ManieczkiCzy wie ktoś kto wykonuje ten odgrzewany kotlet z Manieczek? SoundHound oraz Shazam nie znajduje.
-
Muzyka EnergyCo to za nutka? :D
-
piosenka z reklamy piwaCześć! Poszukuję piosenki z reklamy piwa (chyba Heinekena, ale nie jestem pewna). Pamiętam, że reklama ...
-
Radio RMF MAXX Hop bec In da mixWitam. Poszukuje utworu z radiowej audycji z 2015 roku, kiedy to w rmf max serwowano ...
-
Stary utwór z męskim ,,hey,, w tlePiosenka jest anglojęzyczna śpiewana przez kobietę, z wyjątkiem wstawek ,,hey,, mówionych przez mężczyznę w refrenie, ...