-
Muzyka z filmikuWitam, czy kojarzy ktoś muzykę która zaczyna się od 4:08? Pozdrawiam! Link: [youtu.be]
-
Teledysk pustynia/samochodyWitam, szukam piosenki z końca lat 80/ pocz 90. Duet ( facet+facet), dynamiczna piosenka i teledysk ...
-
Polska piosenka anglojęzyczna - teledysk w siłowniPiosenka z lat 2012-2015, często leciała chyba na Czwórce albo innym programie Polskiego Radia. Raz ...
-
Piosenka z klubuWitam, czy kojarzy ktoś co to za remix piosenki? Albo przynajmniej nazwę piosenki z pierwszych ...
-
Gintrowski Trzepieciska - co to za piosenkaUtwór wyemitowany w programie dokumentalnym dotyczącym twórczości Przemysława Gintrowskiego.
-
Wakacyjna piosenkaWitam, ostatnio na jednej plenerowej imprezie słyszałam wesołą piosenkę. W refrenie było słowo tequila lalala. ...
-
szukam piosenki śpiewanej przez facetaczarno-biały teledysk, piosenka z kategorii wolne z towarzyszeniem samego fortepianu, facet śpiewa stojąc sam na ...
-
Szukam piosenkiHej, właśnie przypomniały mi się urywki teledysku jednej piosenki i za nic nie mogę sobie ...
-
Ktos poznaje co to za kawałek ?Interesuje mnie ostatnia piosenka z [youtube.com] Ktoś coś ?
-
Sampel z początku kawałka "Nagły Atak Spawacza - Blee"Szukam sampla, główny motyw pianino z początku utworu "Nagły Atak Spawacza - Blee", Od mniej ...
-
Zarąbisty kawałek z gitarą basowąDo rozpoznania świetny kawałek podstawiony do żenującej reklamy, niestety nigdzie nie mogę tego znaleźć. Pomóżcie! [m.facebook.com]
-
Kiedy zostały wydane te znane utwory?Chciałbym poznać miesiąc wydania lub puszczania w Esce. Dodam, że leciały one przynajmniej u mnie ...
-
Szukam piosenki której pamiętam tylko teledyskW teledysku na pewno występuje kobieta ale nie pamiętam czy była tam sama czy ktoś ...
-
Poszukuję polskiej piosenki - teledysk przed zamkiemWitam, Poszukuję tytułu i wykonawczyni polskiej piosenki, której fragment widziałem na jednym z telewizyjnych kanałów muzycznych ...
-
Szukam piosenki pomóżcieW Zarze we Wrocławiu w Galerii Dominikańskiej jakiś czas temu usłyszałam piosenkę, która leciała jakoś ...
-
Piosenka lata 80/90/00Dobry wieczór, poszukuję spokojnej, powolnej piosenki (ballady) o miłości z lat 80-90-tych. Jest to prawdopodobnie ...
-
Bardzo Stary utwór, coś o deszczuŚpiewający gitarzysta powoli zaskakuje z pochylni ( chyba tak bo się nazywa) gitarzysta z jakieś ...
-
Listen to my musicSzukam skocznej piosenki gdzie kobieta gdzieś w środku śpiewa ,,Listen to my music" Dziękuję
-
Szukam piosenki podobnej do tej lub nazwy tego instrumentuSzukam piosenki z podobną melodią do tej z 0:15 tego filmiku [youtube.com] Kojarzę początek teledysk do ...
-
węgierska piosenkaMoże ktoś kojarzy tę węgierską piosenkę lub wykonawcę lub pomoże rozszyfrować węgierskie słowa?
-
Szukam tekstu piosenki Lian Ross Say say sayKtoś pomoże rozszyfrować tekst piosenki [youtu.be]
-
Pamiętam tylko fragmenty teledysku, nie pamiętam nawet słów.Słyszałem tą piosenkę jakieś 6-8 lat temu. W sumie to widziałem, widziałem teledysk. Jak w ...
-
Bellissima radio maxxx setSłyszałam w Radio Maxxx piosenkę, było to wieczorem w weekend, był to jakiś set. Brzmiało ...
-
Nazwa lub tytuł utworu.Witam. Poszukuję utworu z końca lat 90 lub początku 2000 muzyka . Jedyne co pamiętam ...
-
Szukam piosenki w jezyku angielskim z galopujacy konmi w teledyskuCzesc wszystkim. Mam nadzieje ze ktos pomoze mi znalezc ta piosenke. Nie pamietam slow, jedynie ...