-
Wszyscy moi przyjaciele nie żyją - piosenka Time - BeMy w remixie klubowymHej, Szukam jakichś szczegółów identyfikującą remix piosenki Time - BeMy, która została puszczona w filmie "Wszyscy ...
-
Motyw na trąbceWitam! Proszę o podawanie tytułów jakie Wam przychodzą do głowy z motywem gry na trąbce. Szukam ...
-
Poszukuję nazwy płyty lub tytułu piosenki z muzyki ludowej.Taniec chodzony, niestety nie znam tytułu melodii. Ktoś pomoże? Mam tylko fragment, który załączam.
-
Club pilna nuta[youtu.be] proszę o nutę czas od 1.11.
-
Utwór w klimatach Enigmy z 2009 lub 2010Dzień dobry Poszukuję piosenki podobnej do utworów Enigmy i Michaela Cretu Utwór był dość często ...
-
utworek house musicWitam. szukam i nie mogę znaleźć tytułu całkiem przyjemnego utworu z gatunku house. Czy możecie ...
-
Zna ktoś nazwę tej nuty?Mam tylko parę sekund nagrania może ktoś wie tytuł
-
Ten rytm przypomina mi jakąś piosenkę https://www.youtube.com/watch?v=c-nQnEK3Tgg&ab_channel=Blues%2pierwsze 5 sekund z całej playlisty przypomina mi jakąś inną piosenke. Piszczcie wasze skojarzenia. Dzięki
-
Kilka tytułów z kasetyWitam, poszukuje tytułów kilku utwórów z kasety Techno Attack 2000, szukalem na internecie o tej ...
-
Pomóż mi przypomnieć sobie utwór :)Czasami w Esce w roku 2007 leciał taki jeden utwór. Typowo Rockowy lub coś w ...
-
Szukam melodii z telefonuHej, szukam melodii, którą miałem na telefonie jako dzwonek. Brzmi ona następująco [youtube.com] od 39:42 (2 ...
-
muzyka klubowa pilne[youtube.com] proszę o tytuł czas od 27.03
-
Popularny na YT utwór z hinduskim tekstemWitajcie, swego czasu bardzo często w rekomendowanych filmach na YT pojawiał się kawałek którego nie mogę ...
-
Ekwador Manieczki - Amsterdam Dance Mission (ADM) 2003Cześć, Poszukuję utworu granego podczas Amsterdam Dance Mission 2003. Zaczyna się od 25:00 na załączonym linku ...
-
muzyka klubowa pilnewitam zna kroś od 59.13 [youtube.com]
-
Poszukuje piosenki „Martin ich liebe dich”Poszukuje utworu z konca lat 70,a być może początek 80. Utwór miał tytuł „Martin ich ...
-
Szukam piosenki eskaWitam szukam piosenki ktora slyszalem jakies 2 miesiace temu na esce. Z tego co pamietam ...
-
TedyTeledysk anglojęzyczny z blondynka w czerwieni która jest morderczynią
-
Jak nazywa się piosenka ,,u u u''?Jak nazywa się piosenka z kanału Polo TV, w której było slychać głównie ,,u u ...
-
Poszukuje piosenkiPoszukuję piosenki śpiewa ją ciemnoskóry mężczyzna, dość postawny, blond włosy, ubrany na teledysku w jasną ...
-
piosenka z radia RMF maxxx 18.08.2021 goodz 21:10-15w refrenie piiosenki tekt "so ma bary so my ly " ...... ...
-
jaki to teledysk , pomocy ...:). hejka mam pytanie co to za teledysk , szukalam na niecie ...
-
Stary amerykański rap.Poszukuję utworu popowo-rapowego, dosyć starego (jeśli mnie pamięć nie myli to z przełomu lat 90 ...
-
Co to za piosenka?Usłyszałam ją nie tak dawno w radiu, ale wertując najnowsze hity/hity lata 2021 nie mogłam ...
-
Pomozecie ? :)Nie mam pojecia co to, a od lat mnie przesladuje. Pomozcie :-)