-
Piosenka z lat 90Witam szukam piosenki z lat 90 taka klubowa trochę być może tam rapowali nie pamiętam ...
-
Samochod ( kabriolet ) na pustyniTeledysk jest na pustyni albo w jakimś kamieniołomie z kabrioletem gdzie jest tam chlopak i ...
-
Szukam tytułu tego utworu, totalnie zapomniałem, siedzi gdzieś na końcu językaBędę bardzo wdzięczny za pomoc
-
Stara piosenka, mocny kobiecy głosPiosenka stara, mocny kobiecy głos, dokładnie nie mogę wychwycić słów, ale jakoś tak leci w ...
-
Tytuł piosenki, rap, selfish, queen, kingDawno temu usłyszałam piosenkę, którą uwielbiałam a dziś już jej nie pamietam. Piosenka śpiewana przez ...
-
Piosenka rock / hard rock sprzed 2013 rokuUsłyszałem tę piosenkę w roku 2013 i niestety do tej pory jej nie znalazłem. Zwrotka ...
-
TeledyskSpotkanieDrugiejPolowkiPoszukuje teledysku.Utwor w jez.ang. Kobieta i mezczyzna sa sobie przeznaczeni ciagnie ich do siebie magnetyczna ...
-
Utwór z filmiku na youtubeWitam, jak w tytule; gdyby ktoś znał i podał nazwę tego utworu, byłbym mega wdzięczny! [youtube.com]
-
muzyka houseWitam. Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu utworu z załącznika. Może ktoś słyszał?Ktoś zna?Z góry ...
-
Szukam piosenki z wstawką o marihunanenCześć, szukam piosenki hip-hop/ reggae, w której wykorzystano wypowiedź dwóch bab o "marihunanen". Bezpośrednio po ...
-
kabaret chrzest polskiproszę o pomoc w ustaleniu utworu na wejscie dobrawy na scene w kabarecie neonówka
-
szukam latynoskiego rapusam teledysk zaczynał się tak że typek siedzi se w ławce i śpiewa bez podkładu ...
-
Szukam nazwy utworu (gatunek to chyba trance)Załączam minutowy kawałek utworu, może ktoś go kiedyś słyszał? Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu ...
-
Piosenka portugalskaSzukam piosenki chyba portugalski wykonawca z lat 80 90 aLe spiewal mieszajac ten jezyk z ...
-
KTO KOJARZY teledysk z ESKA TV, szukam tytułu piosenki :-(Może ktoś kojarzy teledysk, widziałem na Eskatv w tym tygodniu, nie zapisałem tytułu: - ...
-
Piosenka wykonana chyba trąbką tru dudududu dududud itdbez słów chyba no i na dyskotekach ją graja szkolnych i obozowych techno takie i coś ...
-
Czy ktoś wie co to za nutka od 6:40Witam, poszukuje piosenki z tego clipu od 6:04 leci: [youtu.be]
-
Beautiful Spiderman On The WallJakieś 2 tygodnie temu słyszałem gdzieś utwór w stylu dance w którym był męski wokal ...
-
Soundcloud mix[soundcloud.com] od 20:20 The middle - zedda oraz retrograde - hardwell'a Szukam takiego samego mashupu
-
co to za Piosenka o tematyce sunrise z vocal'emWitam. Jak w tytule tematu. Szukam szukam i nie mogę ogarnąć autora tej nuty oraz ...
-
Co to za utwory?Starsza muzyka elektroniczna.
-
Pomóżcie odszukać utwór!Szukam piosenki, która leci w zwiastunie filmów na programie paramount chanel.Śpiewa kobieta
-
Tytuł PiosenkiWitam, zna ktoś tytuł? Oryginał lub remix?
-
Kobieta i mezczyznaSzukam piosenki, wokal polski ( kobieta) i angielski leci czesto w radiu mam na koncu ...
-
tytuł piosenki na samym poczatku[youtube.com]