-
Szukam piosenki o kuszeniu przez szatanaSzukam piosenki. Nie jestem pewna czy była w języku polskim czy w angielskim. Zadałam już ...
-
Piosenka z serialu "Na wspólnej"Jaki to utwór z serialu "Na wspólnej" w odcinku 3254, w 18-tej minucie. Podaje link ...
-
Piosenka z reklamy vivoSzukam piosenki z reklamy telefonu VIVO v21. Często pojawia się w reklamach na player. Jest ...
-
ponawiam zna ktos te wersje?[soundcloud.com] 1:27:00
-
Piosenka w teledysku stylizowana na retro-western.Czesc. Szukam piosenki, w ktorej mloda dziewczyna spiewa dosc szybka piosenke po angielsku, stylizowana na ...
-
Co to za przeróbka?[youtu.be]
-
Refren pod melodie "In the Hall of the Mountain King"Pamiętam jedynie teledysk w refrenie melodia In the Hall of the Mountain King połączenie ...
-
Kilka utworów do rozpoznaniaWitam. Poszukuję tytułów utworów, które nagrałem telefonem w różnych miejscach w Krakowie. Plus jeden gwizdany. ...
-
Rosyjskie klimatyWitam,proszę o identyfikacje tego utworu ze Świata według Kiepskich,odc 374 Dzieje grzechu
-
stary niemiecki hip hipposzukuje starej niemieckiej piosenki hip hop. piosenka droga połowa lat 90. tekst co z schule ...
-
Popularna piosenkaSzukam piosenki z tego filmiku, zaczyna się jakoś w 4:12 i słychać ją w tle, ...
-
Muzyka z reklamy QNED TV od LGWitam, kojarzę tą muzykę z jakimiś filmem albo filmami. Czy możecie mi podpowiedzieć, co to ...
-
I Need You now, I want You now.Jaka to melodia? Szukam już trzeci dzień, za każdą wskazówkę dziękuję i jestem wdzięczny. AmyElle on the ...
-
Czy istnieje krótsza wersja tego utworu?Chodzi o utwór Mirami feat. Supaheroes - Sexual Madness (Flashrider Vs. Base Attack Remix). Oto ...
-
-
Muzyka klubowaWitam zna ktoś tytuł nutki od 1:26 [youtu.be]
-
Muzyka z klubujaki tytul ?
-
Włoski kawałek z fb, pomoc z tytułem.Co to za nutka jest wykonywana przez ten chór, ktoś wie?
-
ProśbaMoże ktoś zna tytuł
-
Piosenka chillout/ambient z francuskim tekstem, być może z jakiegoś filmuCześć, może ktoś zna utwór, który słychać w minucie 7.28 - krótki fragment, ale dość ...
-
Prośba o rozpoznanie utworuSzukam tytułu i wykonawcy
-
Co to za utwór i czy znacie podobneHej Czy ktoś zna kawalek jaki załączylem poniżej ? Może znacie podobne ? Będę wdzieczny jak podacie Dzięki
-
Piosenka z telewizji, nie pamiętam nazwyWitam, piszę z ogromną prośbą o pomoc, mianowicie chciałbym poznać nazwę piosenki z teledyskiem która ...
-
Co to za piosenka od 30:00[m.youtube.com]
-
Muzyka z radia 2000-2006Witam ! Szukam utworu w którym kobieta najprawdopodobniej śpiewa "i've waiting for you and you ...