-
Piosenka w stylu Ke$ha - Tik Tok, Lily Allen - SmileSłów nie pamiętam, ale było to coś w stylu: Bliss, Sliss coś tam... You Go coś tam ...
-
Jak nazywa się ta piosenka?[youtu.be]
-
Poszukuję piosenki pomocy!!Siedzi mi w głowie pewna piosenka klimaty pop/techno/rnb z lat 90/00. Niestety w głowie tylko ...
-
electro houseWitam! Proszę o pomoc w rozszyfrowaniu tego utworu z gatunku electro house. rok 2006/2007
-
Piosenka pop / houseJaki tytuł ?
-
Piosenka, gdzie ludzie noszą złote zbrojeDzień dobry, szukam piosenki około lat 2013/2014, na pewno leciała ona w tym czasie na ...
-
Stara polska piosenkaWitam, Szukam starej polskiej piosenki, zasłyszanej w radio Pogoda. W piosence, kobieta jest zniesmaczona faktem ze ...
-
Szukam tytułuSzukam tytułu polskiej piosenki coś ala hip hop chyba. Śpiewa ja gość jeżdżąc nocą chyba ...
-
Hiszpańska piosenka z filmu Bez końca (2018)[cda.pl] Piosenka zaczyna się w 40.58, a kończy w 42.12.
-
Co to za piosenka?Czy wie ktoś, jaki jest tytuł tej piosenki?
-
Utwory W Podobnym Stylu? Muzyka Elektroniczna.Hott 22 - Want You [youtube.com] Ferry Corsten - Fire [youtube.com] StoneBridge ft Therese - Put 'Em High [youtube.com] Ian Carey ...
-
Muzyka elektronicznaJaki tytuł ?
-
Nuta klubowaKojarzy ktoś ten początek z gitarą ? , jakiś znajomy
-
Co to za piosenka?Czy wie ktoś co to za piosenka z 2488 odcinka serialu "Barwy szczęścia" z okolo ...
-
Melodia z Lampki/PozytywkiDzień dobry. Potrzebuję pomocy w rozpoznaniu utworu, który jest odtwarzany w podlinkowanej przeze mnie lampce/pozytywce. [youtube.com]
-
Muzyka z klubuJaki tytuł ?
-
Piosenka z dziewczyną na rowerzeSzukam teledysku, w którym była szczupła dziewczyna na rowerze z maskotką świnki.
-
muzyka klubowa pilneCzas od 1.30 do 1.36 i od3. 10 proszę o tytuły dzięki
-
Muzyka z klubuJaki tytuł ?
-
Piosenka o zmarlej mamieSzukam (polskiego) utworu rapera, który rapuje o swojej zmarłej mamie. W teledysku były urywki prywatnych ...
-
❗Szukam piosenki❗ refren to "Halloween"❗Szukam piosenki, której około 10 lat temu był w takim filmiku na youtube. Niestety filmiku ...
-
Co to za utwór Dance/Pop?Jak w temacie. Dziękuje za odpowiedź.
-
Arabski/Hinduski Drum'n'Bass/JungleWitam, zgrałem na dyktafon Arabski/Hinduski Drum'n'Bass przechodzący po koniec utworu w Hard Rock. Dziękuję bardzo ...
-
Piosenka z reklamy T-Mobile 2021Hej, czy ktoś rozpoznałby piosenkę z reklamy T-Mobile z 6.10.2021? [youtube.com] | [youtube.com]
-
Piosenka popowo-kabaretowa, lata 70/80.Cześć. Dawno temu słyszałem pewną piosenkę, raz leciała w TV na Onyx lub VH1 (nie ...